Τιμές Ντετέκτιβ

Τα Γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου αναλαμβάνουν τη διεξαγωγή ερευνών και την επίλυση υποθέσεων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνεται η σύγχρονη κοινωνία έχει οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες ιδιωτικών ερευνών τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ;

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ:

 1. Η φύση της υπόθεσης (π.χ. ναρκωτικά, αναζήτηση ατόμων).
 2. Η διάρκεια της έρευνας. Το κόστος αυξάνεται όσο αυξάνονται και οι ημέρες που απαιτούνται για την έρευνα. Μεγάλο ρόλο σε αυτό τον παράγοντα παίζει και οι ώρες που απαιτούνται ανά ημέρα για τη διεξαγωγή της έρευνας. Διαφορετικό κόστος υπάρχει για 24ώρη παροχή υπηρεσιών καθημερινά και διαφορετικό για 3ώρη.
 3. Την τεχνολογία και τα μέσα που μπορεί να χρειαστεί για μία έρευνα
 4. Το ανθρώπινο δυναμικό που απαιτείται
 5. Την τοποθεσία δραστηριοποίησης

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου εναρμονισμένα με τις συνθήκες της εποχής και έχοντας πλήρη γνώση της οικονομικής κατάστασης των περισσοτέρων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έχοντας μειώσει σημαντικά τις τιμές τους χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Μάλιστα, όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα ναρκωτικών, ο Ντετέκτιβ Ιωάννης Χριστοδούλου κάνει 50% έκπτωση για υποθέσεις ναρκωτικών χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Από το 1981, όπου και άνοιξε το πρώτο γραφείο Ντετέκτιβ Χριστοδούλου στη Θεσσαλονίκη, τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Χριστοδούλου έχουν ερευνήσει και επιλύσει χιλιάδες υποθέσεις ντετέκτιβ σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, επαρχία καθώς και στο εξωτερικό.

Με 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας τα Γραφεία Χριστοδούλου αποτελούν ένα εκ των κορυφαίων γραφείο ιδιωτικών ερευνών Πανελλαδικά.

Προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας:

 • Απόλυτη Εχεμύθεια
 • Σοβαρότητα, επαγγελματισμό και διακριτικότηα
 • Τη βέλτιστη σχέση τιμής/αποτελέσματος
 • Πλήρης κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη
 • Τελευταία τεχνολογικά μέσα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Επικοινωνήστε με τα Γραφεία Ερευνών Χριστοδούλου ώστε να συζητήσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιμετώπισης της υπόθεσής σας καθώς και να σας ενημερώσουμε για το κόστος πραγματοποίησης της έρευνας. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο

Οι τιμές των γραφείων μας είναι προσιτές ενώ παρέχουμε και διευκολύνσεις στις πληρωμές.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετέ μαζί μας:

 1. Συμπληρώνοντας τη φόρμας επικοινωνίας
 2. Καλώντας στο 6977 121 121 ή στο 6944 366 966
 3. Στέλνοντας e-mail στο christodoulou.hellas@gmail.com