Εξακρίβωση Διεύθυνσης | Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Περιπτώσεις Στις Οποίες Η Εξακρίβωση Διεύθυνσης Είναι Απαραίτητη

Η εξακρίβωση διεύθυνσης αποτελεί μια πολύ σημαντική υπηρεσία όταν συντρέχουν οικονομικοί, νομικοί ή και προσωπικοί λόγοι που μας αναγκάζουν να αναζητήσουμε τον νέο τόπο κατοικίας ενός ατόμου ή την έδρα μίας εταιρείας. Συνήθως, αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν οφειλέτες που αλλάζουν διεύθυνση προκείμενου να μην πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Επίσης, η εύρεση μίας διεύθυνσης είναι ύψιστης σημασίας σε περίπτωση που είμαστε αποδέκτες προσβλητικών και απειλητικών μηνυμάτων, όταν έχει γίνει αλλαγή εταιρικής διεύθυνσης συνεργατών χωρίς να ενημερώσουν, για θέματα επαγγελματικής ή βιομηχανικής κατασκοπείας, υπόνοιας κλοπών από εργαζομένους, μη καταβολής των δεδουλευμένων από τους εργοδότες κλπ.

Κάποιες φόρες, οι μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο και οι πενταψήφιοι αριθμοί τηλεφωνίας μπορούν να εξυπηρετήσουν με την υπάρχουσα βάση δεδομένων. Υπάρχει, όμως, και η σοβαρή πιθανότητα να μην βρεθεί μία διεύθυνση όσες προσπάθειες και αν καταβληθούν.

Η υπηρεσία της εξακρίβωσης διεύθυνσης χρησιμοποιείται τόσο από ιδιώτες όσο και από ιδιωτικές εταιρείες και, συνήθως, αφορά περιπτώσεις που ο εκάστωτε ενδιαφερόμενος έχει παραπλανηθεί από κάποιο τρίτο πρόσωπο με την υποβολή ψεύτικης διεύθυνσης ή διεύθυνσης που δεν ισχύει.

Υπάρχει και η δυνατότητα όμως να επιθυμείτε να ενημερωθείτε και για τη διεύθυνση ενός συγκεκριμένου προσώπου, με το οποίο είχατε διαπροσωπικές σχέσεις τα προηγούμενα έτη ώστε να επανέλθει αυτή η δυνατότητα επικοινωνίας.

εξακριβωση-διευθυνσης-ereunitisΗ υπηρεσία αυτή εξειδικεύεται και σε περιπτώσεις που αναζητείτε οφειλέτες που μετακόμισαν σε άγνωστη διεύθυνση ή σε άλλη διεύθυνση από αυτή που σας είχαν ενημερώσει αρχικά, υπηρεσία που έχουμε εξελίξει μέσα από την πολυετή εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, αλλά και με αναζήτηση διεύθυνσης ατόμων ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επανένωσης για οικογενειακούς, κυρίως, λόγους.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου εξειδικεύονται στην εύρεση κατοικίας όχι μόνο εντός Ελλάδας άλλα και στο εξωτερικό, καθώς υπάρχει η πολυετής δραστηριότητα και στα δύο. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους εύρεσης στοιχείων και λειτουργώντας με ακρίβεια, επαγγελματισμό και αφοσίωση στον σκοπό τους μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε υπόθεση σας αφορά.