Εύρεση Στοιχείων Κινητού | Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Η αύξηση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων σε σχέση με την χρήση της σταθερής τηλεφωνίας είναι πλέον γεγονός. Δυστυχώς δεν γίνεται πάντα σωστή χρήση των κινητών και των καρτοκινητών τηλεφώνων. Υπάρχουν χρήστες που τα χρησιμοποιούν για να παρενοχλούν, να ενοχλούν, να απειλούν μέσω αυτών οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είτε μέσω κλήσης, είτε μέσω μηνύματος.

Η εύρεση και η ταυτοποίηση στοιχείων είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί ως έναν βαθμό μέσω των μηχανών αναζήτησης στο Ίντερνετ και των εταιριών τηλεφωνίας. Όμως σε περίπτωση που το άτομο έχει δηλώσει τον αριθμό του σαν απόρρητο, παρόλο που έχει δώσει όλα τα προσωπικά του στοιχεία κατά την έναρξη χρήσης του αριθμού, η αντίστροφη αναζήτηση, δηλαδή η  αποκάλυψη του ονόματος μέσω του αριθμού είναι αδύνατη.  Αυτό συμβαίνει διότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και το Ίντερνετ έχουν περιορισμένη πρόσβαση σ΄αυτή τη λίστα δεδομένων.

Τα ιδιωτικά γραφεία ντετέκτιβ Χριστοδούλου εγγυώνται την άμεση και οριστική λύση του προβλήματος αυτού. Λειτουργώντας με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό, με την δική σας εντολή αναλαμβάνουν την εύρεση των αριθμών και την αντίστροφη εύρεση των αριθμών απορρήτου για οποιοδήποτε αριθμό σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, δίνοντας σας έγκυρα αποτελέσματα με σκοπό να λάβετε τα δικά σας μέτρα για την αποτροπή των τηλεφωνημάτων αυτών και την παραλαβή των ανάλογων μηνυμάτων.