Απάτες Σε Επαγγελματικό Περιβάλλον

Υποψιάζεστε ότι η επιχείρηση σας έχει πέσει θύμα κλοπής ή απάτης από κάποιον υπάλληλο σας;

Φοβάστε μήπως διαρρέουν πολύτιμες ή και απόρρητες πληροφορίες μέσα από την επιχείρηση σας;

Έχετε αμφιβολίες σχετικά με την διαφάνεια του συνεταίρου σας;

Σε περίπτωση που η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι ναι, τότε η πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα να διαλευκάνετε το τοπίο και είτε να επιβεβαιώσετε τις υπόνοιες σας είτε να ηρεμήσετε και να επικεντρωθείτε και πάλι στο καλό της επιχείρησης σας.

Στην εποχή μας, ο αριθμός των κρουσμάτων απάτης σε βάρος εταιρειών και επιχειρήσεων έχει αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που έχει οδηγήσει τον έλεγχο της φερεγγυότητας και της αξιοπιστίας συνεργατών και προσωπικού να είναι ύψιστης σημασίας. Όλοι μας έχουμε ακούσει πολλές και διάφορες περιπτώσεις απάτης, όπως πλαστογραφία, απλήρωτες επιταγές, εμπορεύματα που πωλήθηκαν, αλλά δεν καταβλήθηκε ποτέ το αντίστοιχο αντίτιμο αγοράς τους και άλλες πολλές ακόμη.

επαγγελματικες-ερευνες-ειδη-υπηρεσιων-επαγγελματικων-ερευνων-ereunitisΗ προσφυγή στη δικαστική οδό αποτελεί μία χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία, ενώ και το αποτέλεσμα της εξαρτάται από τα στοιχεία που έχετε να επιδείξετε. Γι’ αυτό ακριβώς, η ανάθεση της υπόθεσης σας σε έναν επαγγελματία ιδιωτικό ερευνητή είναι η σοφή επιλογή, καθώς εξασφαλίζει την συλλογή των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων και ταυτόχρονα εξοικονομεί και χρήματα από την επιχείρηση σας.

Προκειμένου όλα τα παραπάνω να είναι εφικτά, αλλά και για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης σας, τα ιδιωτικά γραφεία ντετέκτιβ Χριστοδούλου διαθέτουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σχετικά με εταιρικές και επαγγελματικές υποθέσεις, όπως:

  • Έρευνα ανταγωνιστριών εταιρειών και επιχειρήσεων
  • Έρευνα συνεργατών, προσωπικού, προμηθευτών
  • Ανεύρεση χρεοφειλετών
  • Έρευνα οικονομικού περιεχομένου
  • Έλεγχος Ποινικού Μητρώου

Πως Μπορεί Να Βοηθήσει Ένας Ντετέκτιβ

επαγγελματικες-ερευνες-ο-ρολος-ενος-ντετεκτιβ-ereunitisΟι εταιρικές απάτες μπορούν να προέλθουν είτε εκ των έσω, είτε από εξωτερικούς παράγοντες. Στην πρώτη περίπτωση, πρόκειται για απάτη, στην οποία ένοχος είναι ο συνέταιρος σας ή κάποιος εκ των μετόχων ή ακόμη και κάποιος υπάλληλος. Σε κάθε περίπτωση, απώτερος σκοπός είναι το προσωπικό όφελος. Ο ντετέκτιβ μπορεί να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας εξετάζοντας συνεχώς την δράση και τις κινήσεις των μετόχων και του προσωπικού. Αυτό επιτυγχάνεται με την συλλογή στοιχείων, η οποία γίνεται με διάφορες μεθόδους, όπως τοποθέτηση καμερών ασφαλείας στους χώρους της επιχείρησης, παρακολούθηση των ομιλιών και των μηνυμάτων που ανταλλάσσονται και φυσική παρακολούθηση προσώπων.

Όσον αφορά τις απάτες που προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, αυτές έχουν να κάνουν με ανταγωνίστριες εταιρείες που προσπαθούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη της επιχείρησης σας με τεχνικές, όπως ο χρηματισμός υπαλλήλων ή και μετόχων. Εδώ, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, ο ντετέκτιβ είναι σε θέση να φροντίζει για την ασφάλεια της επιχείρησης αποκλείοντας τη διαρροή δεδομένων της εταιρείας προς τα έξω.

Η συλλογή όλων των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων στην περίπτωση εταιρικής απάτης αποτελεί βασική προϋπόθεση, διότι αυτά είναι το κλειδί προκειμένου να κερδηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο. Οι συνεργάτες μας καταγράφουν τις δικές σας ενδείξεις και εκτιμήσεις, αναζητούν και συγκεντρώνουν αποδεικτικά στοιχεία και καταλήγουν στις απαντήσεις που ψάχνετε κάνοντας χρήση υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Είτε είστε ήδη αντιμέτωπος με ορατά προβλήματα στην επιχείρηση σας είτε απλώς θέλετε να την προστατεύσετε από τυχόν μελλοντικές απειλές που θα πλήξουν τη φήμη και την αξιοπιστία της, η επιλογή ενός ιδιωτικού ερευνητή θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάθε είδους κινδύνους. Εμπιστευθείτε τα ιδιωτικά γραφεία ντετέκτιβ Χριστοδούλου, των οποίων οι συνεργάτες εγγυώνται την ασφάλεια της επιχείρησης σας πάντα με διακριτικότητα και επαγγελματισμό.