Εντοπισμός Ατόμων | Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Εξαφανισθέν πρόσωπο θεωρείται αυτό που δηλώνεται στην αστυνομία ως τέτοιο, είναι άγνωστο το που βρίσκεται και υπάρχουν σοβαροί φόβοι για την ασφάλεια και την ευημερία του. Λόγω της προστασίας προσωπικών δεδομένων, η αναζήτηση αγνοουμένων μπορεί να προχωρήσει μόνο εάν γίνει καταγραφή των στοιχείων του, όπως το ονοματεπώνυμο του, η ιδιότητα του και η αιτία της αναζήτησης του. Η «αναγκαστική εξαφάνιση» προσώπων θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και καθημερινά, δυστυχώς, μεγαλώνει η λίστα με τους αγνοούμενους συνανθρώπους μας.

Η εξαφάνιση, αποτελεί πραγματικά ένα πάρα πολύ θλιβερό γεγονός, το οποίο έχει αρνητικές επιπτώσεις στο συγγενικό και προσωπικό περιβάλλον του εξαφανισθέντος ατόμου. Αποτελεί ένα άκρως σημαντικό κοινωνικό φαινόμενο,  καθώς το ένα τρίτο περίπου των ατόμων που εξαφανίζονται, εξαφανίζονται περισσότερες από μία φορά. Τέλος, μερικοί άνθρωποι χάνονται σκόπιμα επειδή έχουν πάρει οι ίδιοι την συγκεκριμένη απόφαση.

εντοπισμος-ατομων-ereunitisΟι υποθέσεις αναζήτησης ανθρώπων, τις οποίες τα Διεθνή γραφεία ιδιωτικών ερευνών Χριστοδούλου Ελλάς Α.Α.Ε. έχουνε αναλάβει αφορούν την αναζήτηση ανηλίκων/εφήβων, ηλικιωμένων, φίλων, συνεργατών, οφειλετών, κακοποιών και άλλων πολλών. Επίσης, είναι σε θέση να αναλάβουν υποθέσεις σχετικά με αναζήτηση εξαφανισμένων ή αγνοούμενων προσώπων, υποθέσεις απαγωγής και αναζήτηση βιολογικών γονέων σε περιπτώσεις υιοθεσίας. Μία ολοκληρωμένη έρευνα μπορεί να δώσει στοιχεία ακόμη και στην περίπτωση που ένα άτομο δεν θέλει να εντοπιστεί. Οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες μας συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών και γενετικών δεδομένων και προχωρούν σε ενδελεχείς έρευνες προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έχετε ανάγκη από υπηρεσίες εντοπισμού ατόμων στην Ελλάδα ή το εξωτερικό;

Τα Διεθνή γραφεία ιδιωτικών ερευνών Χριστοδούλου μπορούν να σας βοηθήσουν διενεργώντας ολοκληρωμένες έρευνες και παρέχοντας ακριβείς αναφορές για την τοποθεσία του αγνοούμενου. Όλα αυτά με αξιοπιστία, διακριτικότητα και πλήρη εχεμύθεια. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις υπηρεσίες εντοπισμού ή αναζήτησης ενός αγνοούμενου προσώπου.

Επίσης, τα γραφεία προχωρούν σε έρευνες που αφορούν το άμεσο περιβάλλον του αγνοούμενου ατόμου πραγματοποιώντας συνεντεύξεις μαρτύρων, στις οποίες ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποτελέσει “κλειδί” για την εύρεση του. Τα ιδιωτικά γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους κρατικούς φορείς και τις ΜΚΟ τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο για την άμεση διασταύρωση στοιχείων. Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά μεθόδους εύρεσης αγνοουμένων σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, την εχεμύθεια και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει είναι η σίγουρη επιλογή για την επίλυση των προβλημάτων σας.

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι ή οι ανάγκες που σας ωθούν στην αναζήτηση ενός ατόμου και στον εντοπισμό του, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα ιδιωτικά γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου έτσι ώστε να συζητήσουμε αναλυτικότερα την υπόθεσή σας και να σας προτείνουμε λύσεις που να ανταποκρίνονται σε αυτή.