Εντοπισμός Ατόμων | Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Εξαφανισθέν πρόσωπο θεωρείται κάποιο που δηλώνεται στην αστυνομία ως εξαφανισθέν, είναι άγνωστο που βρίσκεται και υπάρχουν φόβοι για την ασφάλεια και την ευημερία του. Λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων, η αναζήτηση αγνοούμενων μπορεί να προχωρήσει μόνο αν γίνει καταγραφή των στοιχείων του, δηλαδή ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και αιτία της αναζήτησης. Η «αναγκαστική εξαφάνιση» προσώπων θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και καθημερινά δυστυχώς μακραίνει ο κατάλογος των αγνοούμενων συνανθρώπων μας.

Η εξαφάνιση, αποτελεί πραγματικά ένα θλιβερό συμβάν το οποίο έχει αρνητικές επιπτώσεις στο συγγενικό και προσωπικό περιβάλλον του εξαφανισθέντος ατόμου, η οποία αρχικά μοιάζει μη αντιμετωπίσιμη. Αποτελεί ένα κοινωνικό φαινόμενο,  όπου το ένα τρίτο περίπου των ατόμων που εξαφανίζονται, εξαφανίζονται περισσότερο από μια φορά. Τέλος μερικοί άνθρωποι χάνονται σκόπιμα επειδή έχουν πάρει μια απόφαση και κάποιοι άλλοι χάνονται χωρίς τη θέλησή τους.

Οι υποθέσεις αναζήτησης ανθρώπων που τα Διεθνή γραφεία ιδιωτικών ερευνών του Χριστοδούλου Ελλάς ΑΑΕ έχουνε αναλάβει αφορούν σε αναζήτηση ανηλίκων-εφήβων, ηλικιωμένων, φίλων, συνεργατών, οφειλετών, κακοποιών κ.α. Οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες τους συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών και γενετικών δεδομένων, και προχωράνε σε μακροσκελείς έρευνες προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επίσης τα γραφεία, προχωρούν σε ενδελεχείς έρευνες του άμεσου περιβάλλοντος του αγνοουμένου με συνεντεύξεις μαρτύρων όπου και η παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά στη ζωή του, μπορεί να αποτελέσει “κλειδί” για την εύρεση του. Τα ιδιωτικά γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με όλους το κρατικούς φορείς και τις ΜΚΟ σε τοπικό και διεθνές επίπεδο για την άμεση διασταύρωση στοιχείων. Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά μεθόδους εύρεσης των αγνοουμένων σε συνδυασμό με μια πολυετή εμπειρία, την εχεμύθεια και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει που τα κάνουν να είναι η απόλυτη επιλογή στην επίλυση των προβλημάτων σας.