Η απιστία και η μοιχεία (δηλαδή αθέτηση της συζυγικής πίστης) είναι μια έννοιες και πράξεις που με την πάροδο των χρόνων έχουν αλλάξει μορφή. Έτσι στη σύγχρονη εποχή η απιστία (και η μοιχεία) δεν θεωρείται μόνο η άμεση σεξουαλική επαφή με κάποιο άλλο άτομο εις βάρος ενός συντρόφου η συζύγου αλλά και η ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων και εικόνων μέσω των τηλεφώνων ή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και της κοινωνικής δικτύωσης.

Συζυγική Απιστία - Μοιχεία - Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Η απιστία (ή η μοιχεία) είναι ένας βασικός λόγος διάλυσης μια σχέσης η του γάμου ενός ζευγαριού. Αποτελεί μια μάλιστα επώδυνη συναισθηματικά διαδικασία η οποία οδηγεί στην απώλεια της εμπιστοσύνης, δημιουργώντας μεγάλα ψυχολογικά τραύματα και οδηγεί σε μη αναστρέψιμες συνέπειες.Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στις μέρες μας. Οι λόγοι είναι διάφοροι: η ηθική/κοινωνική κρίση, αποτυχία του γάμου και προσπάθεια διαφυγής από αυτόν, σεξουαλική στέρηση ή εξάρτηση, η αποδυνάμωση του θεσμού της οικογενείας αλλά και εν γένει ο μοντέρνος τρόπος ζωής είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στην απιστία.

Ενδείξεις συζυγικής απιστίας – Πότε να ξεκινήσετε την έρευνα

Κάποιες ενδείξεις που μπορεί να δείχνουν ότι ο σύντροφος ή σύζυγός σας απατά μπορεί να είναι:

  • Συχνότερη ή κρυφή χρήση του κινητού τηλεφώνου
  • Ανεξήγητα ρεπό και απουσίες από το χώρο εργασίας / Επιστροφή αργότερα από την εργασία από τη συνηθισμένη ώρα
  • Έντονες μυρωδιές ή αρώματα
  • Αποφεύγει να φοράει τη βέρα του/της ή επιστρέφει σπίτι χωρίς να τη φοράει
  • Περίεργη συμπεριφορά κατά τη σεξουαλική πράξη ή ακόμα και ελάττωση της
  • Ανεξήγητες χρεώσεις στις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες
  • Συχνά τηλέφωνα από άγνωστους ή απόρρητους αριθμούς
  • Περιποίηση στην εξωτερική εμφάνιση παραπάνω από το σύνηθες/αναγκαίο

Ενδείξεις συζυγικής απιστίας - Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Απιστία/Μοιχεία | Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Αυτές οι υποθέσεις χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό και αίσθημα εμπιστοσύνης μεταξύ του ιδιωτικού ερευνητή και του απατημένου συντρόφου ή συζύγου. Σε περίπτωση αμφιβολιών για του έτερον ήμισυ και προσωπικής αβεβαιότητας εμπιστευτείτε τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου. Μετά από εξονυχιστική έρευνα της καθημερινότητας και των δραστηριοτήτων του συντρόφου ή του συζύγου σας (παρακολούθηση ατόμων, εύρεση στοιχείων κινητού κλπ.), λειτουργώντας πάντα με μεγάλη ακρίβεια, αξιοπιστία και εχεμύθεια, τα γραφεία και οι άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες τους, θα σας παρέχουν μια πλήρη ενημέρωση αποδεικτικών στοιχείων. Η πολυετή εμπειρία των γραφείων  και των συνεργατών τους θα είναι ο πιο πολύτιμος “σύμβουλος” για εσάς και τις σχέσεις σας!