Τα ιδιωτικά γραφεία ντετέκτιβ Χριστοδούλου και οι συνεργάτες τους με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουν είναι σε θέση να προσφέρουν την υπηρεσία της ανάκτησης δεδομένων τόσο από υπολογιστές όσο και από κάρτες SIM κινητών τηλεφώνων διασφαλίζοντας παράλληλα εχεμύθεια, επαγγελματισμό και γρήγορα αποτελέσματα.

Η υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων έχει να κάνει με την ανάκτηση κατεστραμμένων ή διαγεγραμμένων αρχείων από μία συσκευή αποθήκευσης, τα οποία δεν γίνεται να ανακτηθούν υπό φυσιολογικές συνθήκες. Οι συσκευές, στις οποίες είναι εφικτή η ανάκτηση δεδομένων είναι ηλεκτρονικοί υπολογιστές (μονάδες σκληρού δίσκου), κινητά τηλέφωνα και tablets. Πολλά είδη αρχείων μπορούν να ανακτηθούν, όπως οι κλήσεις, τα μηνύματα, οι επαφές, οι φωτογραφίες και τα βίντεο κλπ. Βέβαια, κάποια δεδομένα είναι ανέφικτο να ανακτηθούν σε περίπτωση που η συσκευή αποθήκευσης έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ουσιαστικά, χρειάζεται αρχικά ένας έλεγχος της συσκευής αποθήκευσης προκειμένου να σας απαντήσουμε με ακρίβεια εάν είναι εφικτό να ανακτήσουμε τα δεδομένα.

Κατηγορίες Ανάκτησης Δεδομένων

  • Οικογένειες. Αφορά την ανάκτηση δεδομένων από ηλεκτρονικές συσκευές, όπως tablets, κινητά τηλέφωνα κλπ., τα οποία ανήκουν σε μέλη μίας οικογένειας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία συναντάται σε περιπτώσεις διαζυγίου, οικογενειακών συγκρούσεων και προστασίας παιδιών.
  • Επιχειρήσεις. Έχει να κάνει με την ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους επιχειρήσεων και εταιρειών. Αυτού του είδους η υπηρεσία βοηθάει σε περιπτώσεις που κάποιος κλέβει ή διαγράφει σημαντικά δεδομένα και emails της εταιρείας.

Ανάκτηση Δεδομένων Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

ανακτηση-δεδομενων-ηλεκτρονικου-υπολογιστη-ereunitisΧάρη στους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες και τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουν τα ιδιωτικά γραφεία ντετέκτιβ Χριστοδούλου, μπορούν να ανακτήσουν δεδομένα από τον σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, τα οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι ανέφικτο να ανακτηθούν. Τα συγκεκριμένα αρχεία ενδέχεται να έχουν χαθεί λόγω διαγραφής, διαμόρφωσης του σκληρού δίσκου, τροποποίησης των αρχείων και φυσικής φθοράς του σκληρού δίσκου. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να ανακτούμε το ιστορικό περιήγησης, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εξιχνιάσεις απαγωγών κλπ.

Ανάκτηση Δεδομένων SIM

ανακτηση-δεδομενων-sim-ereunitisΗ ανάκτηση δεδομένων από κάρτες SIM κινητών τηλεφώνων και tablets γίνεται με σκοπό την επαναφορά τηλεφωνικών επαφών, μηνυμάτων, ιστορικού κλήσεων, φωτογραφιών, βίντεο κλπ. που διαγράφηκαν κατά λάθος ή εσκεμμένα. Η ανάκτηση των δεδομένων σε ένα κινητό τηλέφωνο ή σε ένα tablet εξαρτάται από τα παρακάτω:

  • Εάν ο τύπος του κινητού τηλεφώνου επιτρέπει την ανάκτησή, καθώς υπάρχουν συσκευές που διαγράφουν δεδομένα αυτόματα
  • Εάν τα δεδομένα που επιθυμούμε να ανακτήσουμε έχουν αντικατασταθεί με νέα

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα ιδιωτικά γραφεία ντετέκτιβ Χριστοδούλου για την ανάκτηση των δικών σας σημαντικών δεδομένων. Οι έμπειροι συνεργάτες μας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που έχουν στην διάθεση τους καθιστούν υποθέσεις ανάκτησης δεδομένων εφικτές πάντοτε με επαγγελματισμό, εχεμύθεια και άμεσα αποτελέσματα.