Ντετέκτιβ Ζάκυνθος | Γραφείο Ερευνών Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος,  είναι γνωστή διεθνώς και με το όνομα “Τζάντε”, ή Φιόρο του Λεβάντε. Η  δεύτερη ονομασία προέρχεται πιθανά από την ευωδία του θαλασσινού κρίνου, που ευδοκιμεί τον Αύγουστο στον κόλπο του Λαγανά. Είναι ένα νησί με πλούσια χλωρίδα και πανίδα με αποκορύφωμα τις γνωστές χελώνες Καρέτα-Καρέτα. Με μακρά ιστορία στην μουσική, η Ζάκυνθος μένει ανεξίτηλη στο μυαλό των επισκεπτών για τα υπέροχα γαλάζια νερά της καθώς και για το  Ναυάγιο, ένα θαλάσσιο μνημείο γνωστό ανά τον κόσμο.

Η οικονομία του νησιού βασίζεται στην αγροτική παραγωγή (με πλούσια ελαιοπαραγωγή, παραγωγή εσπεριδοειδών, σταφίδας και άλλα) καθώς και στην μεγάλη επιχειρηματική άνθηση στον κλάδο του τουρισμού.

Σχετικά με την αξιόποινη δραστηριότητα του νησιού, εγκλήματα στην Ζάκυνθο γίνονται με μεγάλη συχνότητα. Αδικήματα ιδιοκτησίας, εγκλήματα βίας, παράνομη κατοχή και χρήση όπλων. Επιπλέον τα Επτάνησα πρωτοστατούν στη κατηγορία “βιασμοί” με πρώτη σε αριθμό την Ζάκυνθο.Τέλος στις διαρρήξεις και στις κλοπές, το νησί εμφανίζει δείκτη διπλάσιο του μέσου εθνικού όρου.

Η στοχευμένη δράση των Γραφείων Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με τις αναρίθμητες επιτυχίες στην επίλυση υποθέσεων όπως την αντιπαρακολούθηση ενός κινητού τηλεφώνου, εξαφάνισης ατόμων, εξακρίβωσης ανακριβειών/θεμάτων, bullying, φθοράς ιδιοκτησίας, ανεύρεση στοιχείων κινητού, επιχειρηματικής και αισθηματικής φύσεως και άλλα πολλά, τα κάνει να αποτελούν την σύγχρονη απάντηση στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων στο νησί της Ζακύνθου.