Ντετέκτιβ Ξάνθη | Γραφείο Ερευνών Ξάνθη

Η Ξάνθη είναι μια πόλη γεμάτη με παραδόσεις διαχρονική και κοσμοπολιτικη. “Απλωμένη” στους πρόποδες της Ροδόπης με “σήμα κατατεθέν” της  το ρολόι της κεντρικής πλατείας, χωρίζεται, θα λέγαμε, σε δυο μέρη:  στο δυτικό μέρος, στην παλιά Πόλη, με αρχοντικά και αξιόλογα σπίτια καπνεμπόρων και στο ανατολικό μέρος που αποτελείται από απλές κατοικίες, με περιαστική οργάνωση και εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον.

Η οικονομία του νομού Ξάνθης εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την καλλιέργεια  καπνών. Επίσης μέρος του πληθυσμού ασχολείται με τη επεξεργασία γαλακτομικών και αγροτικών προϊόντων, με την καλλιέργεια δημητριακών, την ζωοκομία, την βιομηχανία ενώ λειτουργεί και  εργοστάσιο παραγωγής ζάχαρης.

Από εγκληματικής άποψης, στην Ξάνθη έχουν σημειωθεί οι ακόλουθες αξιόποινες πράξεις: διακίνηση λαθρομεταναστών, βιασμοί και βιαιοπραγίες κατά γυναικών, παιδική πορνογραφία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με ανηλίκους, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κλπ

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου, βρίσκονται στην διάθεσή σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να σας εξυπηρετήσουν. Μερικές από τις υπηρεσίες τους είναι η εύρεση στοιχείων κινητού τηλεφώνου, η επιστροφή κλοπιμαίων, ο εντοπισμός προσώπων, η τηλεφωνοπροστασία, bullying, η ταυτοποίηση DNA, η παρακολούθηση ατόμων, η ταυτοποίηση διεύθυνσης  κλπ. Η διακριτικότητα, η ευστοχία και η άμεση κινητοποίηση, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα γραφεία και τους συνεργάτες τους που πάντα εγγυώνται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!