Ντετέκτιβ Χανιά | Γραφείο Ερευνών Χανιά

Η πόλη των Χανίων βρίσκεται στη Βορειοδυτική Κρήτη, αποτελεί πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νομού Κρήτης ενώ ο μόνιμος πληθυσμός όλου του δήμου Χανίων ανέρχεται σε 108.642 κατοίκους (σύμφωνα με την απογραφή του 2011). Το λιμάνι της Σούδας, το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Μεσογείου, και το αεροδρόμιο των Χανίων αποτελούν τις 2 κύριες πύλες εισόδου των Χανίων. Το Ενετικό Λιμάνι, στην παλιά πόλη, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης καθώς είναι το ομορφότερο και πιο τουριστικό σημείο της.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Τα ποσοστά εγκληματικότητας και παραβατικότητας στο νησί της Κρήτης είναι από τα υψηλότερα πανελληνίως. Τα Χανιά δεν θα μπορούσαν να είναι εξαίρεση σε αυτό. Οι συχνότερες υποθέσεις εγκληματικότητας και παραβατικότητας που εμφανίζονται στα Χανιά είναι οι εξής:

Ανθρωποκτονίες

Τα Χανιά αποτελούν διαχρονικά μία από τις πρώτες πόλεις στη λίστα του δείκτη ανθρωποκτονιών.

Βιασμοί

Αν και σε αυτόν τον τομέα το Ρέθυμνο υπερτερεί με διαφορά και στα Χανιά τα φαινόμενα βιασμών δεν είναι σπάνια. Η επίδραση του τουρισμού στον αριθμό των βιασμών αποτελεί προφανή παράγοντα.

Απάτες

Τα φαινόμενα εξαπάτησης στο νησί της Κρήτης είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο. Μάλιστα το α’ εξάμηνο του 2016 οι υποθέσεις εξαπάτησης σχεδόν διπλασιάστηκαν έναντι του α’ εξαμήνου του 2015 ( 105 και 57 αντίστοιχα ).

Ναρκωτικά

Δυστυχώς οι υποθέσεις ναρκωτικών στα Χανιά, αλλά και σε όλο το νησί της Κρήτης, είναι συχνότατες. Οι υποθέσεις ναρκωτικών που έχουν παρατηρηθεί αφορούν την: εμπορία, διακίνηση, χρήση ακόμα και την καλλιέργεια ναρκωτικών.

Χρήση & Κατοχή Όπλων

Οι υποθέσεις παράνομης κατοχής και χρήσης όπλων στην περιοχή των Χανίων υπερβαίνουν κατά πολύ το δείκτη του εθνικού μέσου όρου

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΑΝΙΑ – ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Τα Γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου έχουν αναλάβει και επιλύσει με επιτυχία πολλές υποθέσεις στα Χανιά και τις γύρω περιοχές (Κουνουπιδιανά, Μουρνιές, Σούδα, Νεροκούρου, Δαράτσο, Περιβόλια, Γαλατάς και Αρώνι) όπως:

  • Υποθέσεις Ναρκωτικών

  • Υποθέσεις Μοιχείας/Απιστίας/Διαζυγίων

  • Παρακολούθησης & Αναζήτησης Ατόμων

  • Εντοπισμού Κινητού

  • Εξακρίβωσης Διευθύνσεως

Με εχεμύθεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου είναι σε θέση να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους και να σας βοηθήσουν στα πάσης φύσεως ζητήματα που σας απασχολούν.