Ντετέκτιβ Βέροια | Γραφείο Ερευνών Βέροια

Βέροια: μια ‘καταπράσινη’ τοποθεσία με μεγάλη φυσική ομορφιά. Τα γεφυράκια του ποταμού Τριποτάμου, ο Αλιάκμονας, το κατάφυτο Βέρμιο, οι αμέτρητες δημόσιες βρύσες με κρύο νερό, με την κεντρική πλατεία να αποτελεί το κεντρικό ΄μπαλκόνι’ της Βέροιας, αφήνει στον επισκέπτη ‘εικόνες’ μαγικές και ανεξίτηλες στη μνήμη του, που τον κάνουν να θέλει να συνεχίσει να την επισκέπτεται.

Η οικονομική δραστηριότητα της έχει ως κύριο άξονα την γεωργία, την βιομηχανία και εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως τα προϊόντα της εξάγονται στο εξωτερικό και κυρίως σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Η εγκληματική “χαρτογράφηση” της πόλης αποκαλύπτει την ύπαρξη υποθέσεων όπως μαστροπεία, εξαφάνιση και δολοφονία ανηλίκου, εγκλήματα αλλοδαπών, απόπειρα βιασμών, εγκλήματα πάθους και εκδίκησής, ομαδική θανάτωση ζώων, παράνομη διαμονή αλλοδαπών, παιδική πορνογραφία, διακίνηση ναρκωτικών  κλπ.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου χρησιμοποιώντας τεχνικές και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, συγκεντρώνουν και επεξεργάζονται τις απαραίτητες πληροφορίες για να γίνει η αποτελεσματική διαλεύκανση των προβλημάτων και των ζητημάτων που σας απασχολούν όπως η ανεύρεση κινητών και διάφορων αντικειμένων και η επιστροφή τους, η επίλυση υποθέσεων συζυγικής απάτης, η παρακολούθηση ατόμων, η ταυτοποίηση διεύθυνσης, αναζήτηση ατόμων, φθοράς ιδιοκτησίας, ναρκωτικών κλπ που σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα που τα διακρίνει, αποτελούν την απάντηση στα ανεξιχνίαστες υποθέσεις που σας απασχολούν.