Ντετέκτιβ Τρίκαλα | Γραφείο Ερευνών Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα συνδυάζοντας τον φυσικό πλούτο και τα προνόμια της πόλης,  αποτελεί έναν μικρό «παράδεισο» της Ελληνικής υπαίθρου  για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Λόγω των κοντινών προορισμών όπως το Περτούλι, η Ελάτη, η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της φυσική αυτής κληρονομιάς. Η πόλη των Τρικάλων απλωμένη στον Θεσσαλικό κάμπο, την κάνει να είναι ουσιαστικά επίπεδη και έτσι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους ένθερμους οπαδούς της ποδηλασίας. Τέλος, ιδιαίτερα αγαπημένες επιλογές της πόλης αυτής είναι το γεφύρι του Αγραφιώτη ποταμού, οι γαστριμαργικές της απολαύσεις με έμφαση το τυρί και το κρέας, καθώς και ο Μύλος Των Ξωτικών που δίνει πάντα το παρόν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Oι βασικές οικονομικές δραστηριότητες τις στηρίζονται στην αγροτική παραγωγή, στην παροχή υπηρεσιών και στον χειμερινό τουρισμό.

Από εγκληματικής σκοπιάς, έχουν παρατηρηθεί, εξαπατήσεις, οικονομικά εγκλήματα, trafficking, σεξουαλική παρενόχληση, bullying, εμπορία βρεφών κα.

Τα ιδιωτικά γραφεία ντετέκτιβ Χριστοδούλου και οι συνεργάτες τους, έχουν κληθεί πολλάκις να εξιχνιάσουν τέτοιους είδους εγκληματικές υποθέσεις. Η πολύχρονη δραστηριότητα τους που αφορά στην εξιχνίαση υποθέσεων όπως, οικονομικές ατασθαλίες, εξωσυζυγικές σχέσεις, υποθέσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος, εξαφάνισης ανθρώπων, τηλεφωνοπροστασίας, ταυτοποίηση DNA, bullying, εύρεση στοιχείων κινητού τηλεφώνου, φθοράς ιδιοκτησίας κλπ σε συνδυασμό με την χρήση των πιο μοντέρνων μεθόδων παρακολούθησης και αντιμετώπισης των υποθέσεων αυτών τους οδηγεί, στην 100% επιτυχή διαλεύκανση τους.