Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη | Γραφείο Ερευνών Θεσσαλονίκη

Ως η αφετηρία της επιτυχημένης πορείας των Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου,  η Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να αποτελεί την «κορωνίδα» των δραστηριοτήτων του.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης

Ιδρυμένη το 315 π.Χ. η πόλη της Θεσσαλονίκης αποτελεί σήμερα τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

  • Με πληθυσμό που ανέρχεται σε 1.012.297 κατοίκους (σύμφωνα με την απογραφή του 2011), η Θεσσαλονίκη αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό, βιομηχανικό και πολιτικό κέντρο της χώρας.
  • Παράλληλα το λιμάνι της θεωρείται ένας πολύ σημαντικός κόμβος μεταφορών για την Ελλάδα αλλά και την νοτιοανατολική Ευρώπη καθώς συνδέει τις μεταφορές μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.
  • Η πόλη διαθέτει επίσης μία πολύ μεγάλη φοιτητική κοινότητα καθώς σε αυτήν βρίσκονται 2 Πανεπιστήμια, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς και το ΤΕΙ Σίνδου. Οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη ξεπερνούν τους 70.000.
  • Η Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται σε έναν όλο και δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό με επισκέπτες από διάφορες χώρες του κόσμου.

Εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη & ανάγκη για υπηρεσίες ντετέκτιβ

Η πόλη της Θεσσαλονίκης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει αύξηση της εγκληματικότητας σε όλα τα επίπεδα.Τα είδη των εγκλημάτων και παραβάσεων που παρατηρούνται ποικίλλουν. Κλοπές, διαρρήξεις, καταστροφές περιουσιών, κλοπή Ι.Χ., παρενόχληση ανηλίκων και δυστυχώς πολλά ακόμα.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο νομός Θεσσαλονίκης παρουσιάζει δείκτη τετραπλάσιο από το μέσο εθνικό όρο σε ότι αφορά τη σεξουαλική εκμετάλλευση, φαινόμενο που σχετίζεται με τη γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης και τις υψηλές μεταναστευτικές ροές που διέρχονται από αυτήν με κατεύθυνση από Βορρά προς Νότο.

Μία μεγάλη “πληγή” της πόλης είναι οι υποθέσεις ναρκωτικών. Ιδιαίτερα στα Πανεπιστήμια και τις γύρω περιοχές διακινούνται καθημερινά μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου – Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη

Ο Ντετέκτιβ  Χριστοδούλου ως γέννημα θρέμμα της «Νύμφης του Θερμαϊκού» βρίσκεται στην προνομιακή θέση να γνωρίζει και την παραμικρή  πτυχή και λεπτομέρεια της πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και των υπόλοιπων δήμων του νομού και έχοντας πολυετή εμπειρία στην διαλεύκανση και διευθέτηση εκατοντάδων δυσεπίλυτων υποθέσεων εντός και εκτός Ελλάδας, εγγυάται την επιτυχημένη και αποτελεσματική εξυγίανση και σωστή αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων με εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα.

Μερικές μόνο από τις υποθέσεις που έχει επιλύσει ο Ντετέκτιβ Χριστοδούλου στη Θεσσαλονίκη αφορούν:

  • Αναζήτηση/Εντοπισμού Ατόμων

  • Παρακολούθησης Ατόμων

  • Υποθέσεις Ναρκωτικών

  • Εντοπισμού Κινητού

  • Τηλεφωνικής Προστασίας

Όλες οι υποθέσεις μπαίνουν κάτω από το “μικροσκόπιο” του Ντετέκτιβ Χριστοδούλου προσωπικά και των άριστα καταρτισμένων συνεργατών του.

Τα ιδιωτικά γραφεία ερευνών Χριστοδούλου αναλαμβάνουν τη διερεύνηση πάσης φύσης υποθέσεως στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.