Ντετέκτιβ Σέρρες | Γραφείο Ερευνών Σέρρες

Σέρρες: μια πόλη, πολλές επιλογές. Απλωμένη από τη λίμνη Κερκίνη μέχρι το δάσος του Λαϊλιά, όντας δίπλα σε πολλά ιστορικά και φυσικής ομορφιάς θέρετρα αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο που σφύζει πραγματικά από ζωή. Εκεί, στεγάζονται το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Κεντρικής Μακεδονίας και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.Σερρών) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που δίνουν στα Σέρρας, περισσότερη κίνηση.

Η οικονομία της στηρίζεται στην γεωργία, στην κτηνοτροφία, στην ξυλεία αλλά και στην δυναμική βιομηχανία που ουσιαστικά αποτελείται την επεξεργασία των προϊόντων της όπως το βαμβάκι, τα καπνά, η ζάχαρη η ντομάτα και άλλα.

Η πόλη των Σερρών πλήττεται από την διασυνοριακή εγκληματικότητα η οποία έχει διάφορες μορφές όπως η λαθρομετανάστευση,  το εμπόριο ναρκωτικών, η σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών, η διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων και άλλα. Επίσης υπάρχει αύξηση της παραβατικής συμπεριφοράς όπως εμφάνιση νέων χρηστών ναρκωτικών ουσιών, κλοπές, μεταφορά λαθραίου καπνού, καλλιέργεια δάσους από δενδρύλια ινδικής κάνναβης, αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κλπ.

Τα Γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου, έχουν αντιμετωπίσει πολλές ανάλογες περιπτώσεις στην πόλη των Σερρών. Δραστηριοποιούνται και στην επίλυση άλλου είδους υποθέσεων όπως συζυγική απάτη, προγαμιαίοι έλεγχοι, συναισθηματικές έρευνες, παρακολούθηση εφήβων και ανηλίκων, παρακολούθηση ηλεκτρονικών μέσων, τηλεφωνοπροστασία, ταυτοποίηση διεύθυνσης, φθορά ιδιοκτησίας, ταυτοποίηση DNA κλπ.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου έχουν στη “φαρέτρα” τους μια πολυετή εμπειρία και ένα άριστα εκπαιδευμένο του ανθρώπινο δυναμικό στοιχεία σημαντικά για την επιτυχή εξιχνίαση δυσεπίλυτων υποθέσεων!