Ντετέκτιβ Ρόδος | Γραφείο Ερευνών Ρόδος

Ρόδος: το νησί με το έντονο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα δεσπόζει στις πρώτες θέσεις προτίμησης των τουριστών ανάμεσα στους αναρίθμητους προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Και όχι άδικα, διότι αποτελεί τόπος απαράμιλλης ομορφιάς, συνδυάζοντας αναρίθμητες επιλογές θερέτρων, παραλιών και πολιτιστικών επιλογών που δίνουν στον επισκέπτη την δυνατότητα της εναλλαγής πολυποίκιλων εικόνων και εμπειριών.

Στο νησί της Ρόδου δεν απουσιάζει η εγκληματικότητα ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Συγκεκριμένα, έχουν παρατηρηθεί τα ακόλουθα: βιασμοί τουριστριών, παράνομος τζόγος οικονομικά εγκλήματα, φόνοι, διακίνηση ναρκωτικών καθώς, κλοπές κλπ.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου με μια πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα, (ηπειρωτική και νησιωτική)  άλλα και στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας τις πιο μοντέρνες συσκευές παρακολούθησης, με την πλήρη και ακριβή συλλογή ενημέρωσης και πληροφοριών που σας αφορούν και με τον απόλυτο επαγγελματισμό, την εχεμύθεια, που τους διακρίνει, έχουν όλα τα εχέγγυα για να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή για την διεξοδική διευθέτηση των υποθέσεων σας (όπως απιστίας, τηλεφωνικής αντιπαρακολούθησης, φθοράς ιδιοκτησίας, bullying, ναρκωτικών, παρακολούθησης ατόμων, εύρεση στοιχείων κινητού κλπ)!