Ντετέκτιβ Πτολεμαΐδα | Γραφείο Ερευνών Πτολεμαΐδα

Η Πτολεμαΐδα με πληθυσμό που αγγίζει τους 40.000 κάτοικους, εξαιτίας της βιομηχανοποίησης της περιοχής αποτελεί πλέον μια σύγχρονη πόλη με πολύ καλό οδικό δίκτυο. Λόγω των θερμοηλεκτρικών σταθμών για την παραγωγή ενέργειας αποτελεί ενεργειακό κέντρο της Ελλάδος.

Η πόλη της Πτολεμαΐδας αποτελεί ένα εμπορικό κέντρο, με ιδιαίτερη ζωή και  με αξιόλογη αγορά και διαθέτει πλέον πολλά αξιόλογα στοιχεία:  μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, πλήθος δημοσίων υπηρεσιών, επιχειρήσεων, το Εμπορικό Πολύκεντρο, το Πνευματικό κέντρο, το τμήμα μέτρησης ρύπων της ατμόσφαιρας, του βιολογικού καθαρισμού, καθώς επίσης και η κατασκευή του πρωτοποριακού έργου της Τηλεθέρμανσης και άλλα.

Από εγκληματικής “σκοπιάς” στην πόλη της Πτολεμαΐδας έχουν εντοπιστεί έκνομες δραστηριότητες όπως: Κλοπές, φόνοι, παιδοφιλία και βιασμοί, κατοχή ναρκωτικών , εντοπισμός οπλοστασίου και αντικείμενων μεγάλης αρχαιολογικής αξίας, φυτεία, καλλιέργεια, κατοχή δενδρυλλίων  ινδικής κάνναβης κλπ., οι οποίες αυξάνονται λόγω της αύξησης του πληθυσμού.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου και οι συνεργάτες τους έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με επιτυχή αντιμετώπιση ανάλογων αδικημάτων.  Επίσης τα γραφεία παρέχουν πλήθος υπηρεσιών όπως, τηλεφωνοπροστασία, προγαμιαία έρευνα, παρακολούθηση ανηλίκων, ανεύρεση κλοπιμαίων, τεστ πατρότητας, εταιρικές έρευνες, ταυτοποίηση διεύθυνσης, φθορά ιδιοκτησίας, παρακολούθηση ατόμων, bullying και άλλα.

Χρησιμοποιώντας τα τελευταία συστήματα παρακολούθησης σε συνδυασμό με τον με επαγγελματισμό των στελεχών τους και την εχεμύθεια που τους διακρίνει, αποτελούν την απόλυτη την λύση στην πλήρη αντιμετώπιση των ζητημάτων σας.