Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Ντετέκτιβ Πρέβεζα | Γραφείο Ερευνών Πρέβεζα

Γραφική, με νησιώτικο αέρα, με μια υπέροχη μαρίνα γεμάτη ιστιοπλοϊκά, πάμπολλες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία, η Πρέβεζα  είναι μια πόλη που θα σας ενθουσιάσει. Βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Ηπείρου, ενώ έχει θέα τον Αμβρακικό κόλπο και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Ακριβώς απέναντι, μπορείτε να θαυμάσετε το ακρωτήριο του Ακτίου, γνωστό από την περίφημη ομώνυμη ναυμαχία, ενώ σε απόσταση μόλις 7 χλμ. θα βρείτε τον εκτεταμένο ερειπιώνα της Αρχαίας Νικόπολης.

Ωστόσο, αυτή την φωτεινή πλευρά της Πρέβεζας έρχονται να σκοτεινιάσουν τα τελευταία γεγονότα που έχουν παρατηρηθεί στον νομό όπως διάφορες εισβολές και ληστείες και μάλιστα ένοπλες σε σπίτια και καταστήματα. Ταυτόχρονα, προσφάτως εξαρθρώθηκε και μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών. 

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου αναλαμβάνουν την εξιχνίαση τέτοιου είδους υποθέσεων καθώς και άλλων παράνομων ενεργειών όπως φθορά ιδιοκτησίας, παρακολούθηση ατόμων, την τηλεφωνική παρακολούθηση, την ταυτοποίηση διεύθυνσης, την απιστία, ναρκωτικά, απάτες-απειλές κ.ά.