Ντετέκτιβ Πάτρα | Γραφείο Ερευνών Πάτρα

Τα Ιδιωτικά Γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου έχουν επιλύσει και ασχοληθεί με πολλές υποθέσεις που λαμβάνουν χώρα στον «αρμό» της Ελλάδας με την Δύση: στην πόλη των Πατρέων. Η Πάτρα είναι μια πόλη με έναν ιδιαίτερο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με αποκορύφωμα το ξακουστό ξέφρενο καρναβάλι της που κάθε χρόνο δίνει το έντονο παρόν του κατά τη διάρκεια της Αποκριάς.

Λόγω του μεγάλου της Λιμανιού και της γεωφυσικής της θέσης, υπάρχει ιδιαίτερα  αυξημένη μεταφορά αγαθών και μετακίνηση  επιβατών γεγονός που την κατατάσσουν ως το μεγαλύτερο εμπορικό οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου.  Τέλος, η γέφυρα Ρίου – Αντίρριου ενώνοντας την Πελοπόννησο με τη δυτική Στερεά Ελλάδα δίνει μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη της.

Επειδή αποτελεί κομβικό σημείο, “δένοντας τα χέρια” της Δύσης και της Ανατολής, υπάρχει έξαρση στο φαινόμενο της διακίνησης μεταναστών. Επίσης στην πόλη της Πάτρας, είναι εμφανής η έντονη δραστηριότητα μαστροπών, η διακίνηση ναρκωτικών και έχουν γίνει και πολλά εγκλήματα τιμής κ.α.

Οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες των Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου με την μεθοδικότητα και πλήρη εχεμύθεια που τους διακρίνει, έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία ζητήματα κάθε είδους (μοιχεία, φθορά ιδιοκτησίας, έλεγχος κινητού τηλεφώνου, τηλεφώνου εσωτερικών χώρων, εργασίας, οικίας, εύρεση κοριών & πομπών, ταυτοποίηση πατρότητας, bullying μέχρι και την ανακάλυψη δολοφόνων ή απαγωγέων κλπ) εγγυώνται την ουσιαστική επίλυση των υποθέσεων σας!