Ντετέκτιβ Νάουσα | Γραφείο Ερευνών Νάουσα

Η Νάουσα είναι μια από τις πιο όμορφες  και παραδοσιακές πόλεις της Ελλάδας, χωρίς όμως να στερείται το σύγχρονο ύφος. Η πόλη με τις πολλές φυσικές πηγές και τα γάργαρα νερά αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό. Ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες που είναι πολύ κοντά σε δύο χιονοδρομικά κέντρα, τα 3-5 Πηγάδια και το Σέλι, αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών. Επίσης διαθέτει σπουδαία αρχαιολογικά μνημεία όπως οι Μακεδονικοί Τάφοι, η Σχολή Αριστοτέλους, η Αρχαία Μίεζα καθώς και πολλά Μουσεία.

Ο πληθυσμός της ασχολείται κατά βάση με την γεωργία και είναι σε όλους μας γνωστά τα διάσημα κρασιά της καθώς και τα προϊόντα της, όπως τα ροδάκινα, τα μήλα και τα κεράσια.

Η τοπική κοινωνία της Νάουσας ταλανίζεται από εγκληματικές πράξεις των καταυλισμών Ρωμά και όχι μόνο. Κλοπές, εμπορία κάνναβης, εξαπάτηση ηλικιωμένων, βιαιοπραγίες, παραβίαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή, απάτες κλπ είναι κάποιες από αυτές.

Τα Γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου έχουν αναλάβει υποθέσεις στην συγκεκριμένη περιοχή και έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες τους, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες μεθόδους παρακολούθησης και εξιχνίασης, δραστηριοποιούνται  με πλήρη μεθοδικότητα, εχεμύθεια και υπευθυνότητα και έχουν ερευνήσει και άλλα είδη υποθέσεων όπως: απιστίας, αναζήτηση αγνοουμένων, ταυτοποίηση διεύθυνσης, τηλεφωνοπροστασία, επιτήρηση ανηλίκων και εφήβων, ειδικές έρευνες τηλεφώνων, επαγγελματική κατασκοπεία, αναζήτηση κλεμμένων αντικειμένων, ταυτοποίηση διεύθυνσης κα.