Ντετέκτιβ Μύκονος | Γραφείο Ερευνών Μύκονος

Μύκονος: Το νησί που όσο και αν περνά ο χρόνος, η αξία του παραμένει σε σταθερά ανοδική  πορεία στο «χρηματιστήριο» των must προορισμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, προσελκύει κόσμο του εγχώριου και διεθνούς τζετ σετ (και όχι μόνο), με αποτέλεσμα το όνομα του νησιού να θεωρείται ισοδύναμο με την χλιδή και την καλοπέραση κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά ιδιαίτερα της νύχτας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δραστηριοποίηση  πολλαπλών κυκλωμάτων σε πολλά επίπεδα της ζωής της Μυκόνου. Λόγω μάλιστα και της μεγάλης χρονικής διάρκειας της τουριστικής σεζόν οι υποθέσεις που προκύπτουν από τους συγκεκριμένους επιτήδειους «αυγατίζουν» με γεωμετρική πρόοδο κάτι το οποίο απαιτεί την άμεση και διεξοδική επίλυσή τους.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου έχουν γραφείο στην Μύκονο, στην γνωστή τοποθεσία Super Paradise. Με τους έμπειρους συνεργάτες  που έχουν αντιμετωπίσει διεξοδικά ένα μεγάλο όγκο ζητημάτων όπως η μοιχεία, η αναζήτηση αντικειμένων, η παρακολούθηση ατόμων, η φθορά ιδιοκτησίας, το bullying, η εύρεση στοιχείων κινητού, τα ναρκωτικά, η ταυτοποίηση διεύθυνσης, η ταυτοποίηση DNA κλπ αποτελεί την ολοκληρωμένη  24ωρη απάντηση στην διαλεύκανση τέτοιους είδους υποθέσεων.