Ντετέκτιβ Μυτιλήνη | Γραφείο Ερευνών Μυτιλήνη

Το “νησί της Αρμονίας και της Ομορφιάς”, απλώνεται αμφιθεατρικά σε επτά λόφους και αποτελεί πραγματικά ένα από τα ‘διαμάντια” του Αιγαίου Πελάγους. Με σπάνια φυσική ομορφιά, πολλά αξιοθέατα, γεωλογικά μνημεία αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και τους τόσους υγροβιότοπους τo κάνουν έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδας με χιλιάδες επισκέπτες εντός και εκτός συνόρων. Εκτός από τα θέρετρα το νησί συνδυάζει και πολλές επιλογές για διασκέδαση και επιφυλάσσει πολλές γαστριμαργικές παραδόσεις.

Λόγω της γεωφυσικής του θέσης το λιμάνι της Μυτιλήνης δέχεται συνεχόμενα ορδές λαθρομεταναστών κάτι το οποίο δημιουργεί πολλά προβλήματα στην τοπική κοινωνία. Στο νησί μάλιστα υπήρξε και εγκληματική οργάνωση, που κατάρτιζε και διέθετε πλαστά υπηρεσιακά έγγραφα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς. Άλλα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στη Μυτιλήνη είναι, εγκλήματα πάθους, απόπειρες βιασμών, κλοπές εκκλησιών, κακοποίηση ανηλίκων, ληστείες, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών δολοφονίες και άλλα.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε. δραστηριοποιούνται από το έτος ίδρυσης τους, το 1981 και έχουν εξιχνιάσει με μεγάλη επιτυχία, εκατοντάδες υποθέσεις που αφορούν σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρακολούθηση προσώπων, με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, η αναζήτηση χαμένων προσώπων, η ανεύρεση χαμένων αντικειμένων (όπως τηλεφώνων και υπολογιστών), η επίλυση υποθέσεων σεξουαλικού περιεχομένου, οι επιχειρηματικές και βιομηχανικές έρευνες, η ταυτοποίηση πατρότητας, η φθορά ιδιοκτησίας, ναρκωτικών, ταυτοποίηση διεύθυνσης, ανεύρεση στοιχείων κινητού κ.α. είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Όλες οι υποθέσεις αντιμετωπίζονται με μεθοδικότητα, διακριτικότητα, ευελιξία και επαγγελματισμό από το δίκτυο συνεργατών των Ιδιωτικών Γραφείων Ερευνών Χριστοδούλου, γεγονός που τα κατατάσσει ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα τους!