Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Ντετέκτιβ Μαρούσι | Γραφείο Ερευνών Μαρούσι

Στα Βόρεια Προάστια της Αττικής κείτεται το Μαρούσι, μια δημοφιλής περιοχή που σφύζει από ζωή με ατέλειωτες προτάσεις για φαγητό και ποτό. Σίγουρα ένα σημείο αναφοράς του Αμαρουσίου είναι το επώνυμο εμπορικό κέντρο του (The Mall), που χιλιάδες επισκέπτες είτε Αθηναίοι είτε τουρίστες το προτιμούν για βόλτα και αγορές. Από την άλλη, η περιοχή έχει διάφορες ενδιαφέρουσες εναλλακτικές για φαγητό και ποτό όπως cocktail bars, μπυραρίες, wine-bars, και ποικίλα εστιατόρια βασισμένα στην ελληνική, ιταλική αλλά και διεθνή κουζίνα. 

Όσον αφορά την οικονομική δραστηριότητα του δήμου, στο παρελθόν βασίζονταν κυρίως στην κεραμική και την μαρμαροποιία, ενώ πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε τομείς όπως της υγείας, σε συστήματα διατραπεζικών συναλλαγών και των τηλεπικοινωνιών. 

Αν θέλουμε να “χαρτογραφήσουμε” την εγκληματικότητα στο Μαρούσι, παρατηρούμε μια σειρά διαρρήξεων και ληστειών, αλλά και αξιόποινες πράξεις όπως ανθρωποκτονίες, γεγονότα που δημιουργούν ένα κλίμα φόβου και ανασφάλειας στους πολίτες. 

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου και οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες τους, δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια και έχουν πολυετή εμπειρία στην παρακολούθηση ατόμων, στην εύρεση κλοπιμαίων, στην επαγγελματική παρακολούθηση, στην αναζήτηση ατόμων, στην τηλεφωνοπροστασία, στην εύρεση στοιχείων κινητού τηλεφώνου, την ταυτοποίηση διεύθυνσης, την απιστία κ.ά. και έτσι μπορούν να αποτελέσουν την λύση για την άμεση και ουσιαστική αντιμετώπιση των υποθέσεων που σας ενδιαφέρουν. Τηλεφωνήστε μας!