Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Ντετέκτιβ Λιβαδειά | Γραφείο Ερευνών Λιβαδειά

“Κρυμμένη” μέσα στον Παρνασσό, η Λιβαδειά αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μια μονοήμερη απόδραση από την Αθήνα! Το πανέμορφο φυσικό της τοπίο σε συνδυασμό με τις πηγές της Κρύας και τον ποταμό Έρκυνα, δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό για χαλάρωση και ηρεμία. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια, να θαυμάσετε τα νεοκλασικά κτίρια και να ξεκουραστείτε κάνοντας μια στάση στα καφέ της Κεντρικής Πλατείας. 

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Τροφώνιο Μαντείο που βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου του Προφήτη Ηλία, το Πέτρινο Θέατρο της Κρύας, διασχίζοντας μια παραμυθένια διαδρομή μέσα από το ομώνυμο φαράγγι, τον Πύργο του Ρολογιού αλλά και το Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο. 

Δυστυχώς, οι κάτοικοι της Λιβαδειάς έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες παραβατικές πράξεις που συμβαίνουν στην περιοχή και δημιουργούν φόβο και ανασφάλεια. Έχουν παρατηρηθεί εγκλήματα όπως, παρανομίες, κλοπές, διαρρήξεις αλλά απειλές και εκβιασμοί. 

Η επιτυχημένη πορεία των Γραφείων Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου σε πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο, σε συνδυασμό με τους έμπειρους συνεργάτες τους, μπορούν να εγγυηθούν την επίλυση και διαλεύκανση μιας σειράς ζητημάτων όπως υποθέσεις τηλεφωνικής έρευνας, αναζήτησης προσώπων και αντικειμένων, απιστίας, ταυτοποίηση διεύθυνσης, ταυτοποίηση DNA κλπ.