Ντετέκτιβ Λευκάδα | Γραφείο Ερευνών Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι το νησί του Ιονίου πελάγους και ανήκει περιφέρεια Ιονίων Νήσων με πολλά “τουριστικά πρόσωπα”. Ένα ιδιαίτερα γραφικό νησί με τα πολύχρωμα σπίτια του, τα δρομάκια, τις βασιλικές εκκλησίες, επηρεασμένες από την ενετική αρχιτεκτονική, με τους απίστευτους καταρράκτες, τη λιμνοθάλασσα, τους  καταπράσινους τόπους και φυσικά με τις πανέμορφες παράλιες του, αποτελεί ένα σπάνιο τουριστικό προορισμό. Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι το μόνο νησί που έχει πρόσβαση με αυτοκίνητο μιας και ο επισκέπτης μπορεί να ταξιδέψει μέσω γέφυρας από την ηπειρωτική Ελλάδα.

Από εγκληματικής άποψης, στο νησί της Λευκάδας, έχουν παρατηρηθεί υποθέσεις όπως εκβιασμοί, σωματικές βλάβες, φοροδιαφυγή, παιδική πορνογραφία, βία σε ζώα, φόνοι παγανιστικού τύπου κλπ  εγκλήματα τα οποία  αυξάνονται κατακόρυφα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας των τουριστών.

Οι συνεργάτες των Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου έχουν αναλάβει και έχουν επιλύσει πολυάριθμες υποθέσεις στο νησί. Η παροχή αποτελεσματικών και ποιοτικών υπηρεσιών τους, σε συνδυασμό με τις εκτεταμένη εμπειρία τους στο χώρο της επίλυσης κάθε είδους εγκληματικών, όπως: σε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις, κοινωνικής φύσεως, εξαφάνισης ή εγκατάλειψης ατόμων, αναζήτησης κλεμμένων αντικειμένων ή εξαφανισμένων ανθρώπων, φθοράς ιδιοκτησίας, ταυτοποίηση διεύθυνσης, bullying, ταυτοποίηση πατρότητας κλπ τους κάνουν αυτόματα τη νούμερο ΕΝΑ επιλογή για την διεξοδική αντιμετώπιση των υποθέσεων αυτών.