Ντετέκτιβ Λαμία | Γραφείο Ερευνών Λαμία

Λαμία: η πρωτεύουσα της Φθιώτιδας που απλώνεται ανάμεσα στην κοιλάδα του Σπερχειού ποταμού και τον Μαλιακό Kόλπο, κτισμένη σε μια ανέκαθεν γεωπολιτικής σημασίας θέση στο κέντρο της Ελλάδας, αποτελεί ένα ορόσημο στην Ελληνική ιστορία με τις τοποθεσίες των Θερμοπύλών, την Αλαμάνα, τον Γοργοπόταμο, κ.ά.

Οι κάτοικοι ασχολούνται με αγροτικές δραστηριότητες και κυρίως τη γεωργία, τη κτηνοτροφία και την υλοτομία. Επίσης υπάρχει ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή που χωρίζεται στον : Περιβαλλοντικό / περιηγητικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό και χειμερινό, με το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού να παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα.

Στην πόλη της Λαμίας υπάρχει μια έξαρση σε απανωτά κρούσματα κλοπών και άλλων αξιόποινων πράξεων, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων γυναικών τα οποία επί το πλείστων προέρχονται από ανήλικους δράστες κυκλώματος Ρωμά. Επίσης έχουν παρατηρηθεί τα ακόλουθα:  αρπαγή ανηλίκου, παράνομη είσοδος και παραμονή αλλοδαπών, απόπειρα βιασμού, πλαστογραφία, διακίνηση ναρκωτικών, διαρρήξεις κλπ

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνητών Χριστοδούλου με το άκρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο επιτελείο συνεργατών του, έχει αναλάβει ανάλογα ζητήματα στην πόλη της Λαμίας. Αυτές οι αξιόποινες πράξεις όμως δεν αποτελούν παρά μόνο ένα μικρο δείγμα από τις πολλαπλές και δυσεπίλυτες  καταστάσεις (όπως αναζήτηση αγνοουμένων, παρακολούθηση ατόμων, εύρεση στοιχείων κινητού, bullying, απιστία, ταυτοποίηση DNA, ναρκωτικά κλπ) που έχουν αντιμετωπίσει και αφορούν σε υποθέσεις επί του προσωπικού και του επαγγελματικού.

Η εμπειρία, η άμεση αντιμετώπιση, η διαφάνεια, η διακριτικότητα, ο επαγγελματισμός, η εχεμύθεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά των Γραφείων Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου τα οποία μπορούν να σας εξυπηρετήσουν κατά την διάρκεια όλης της ημέραw σε όλη την επικράτεια, με τα επιθυμητά αποτελέσματα!