Ντετέκτιβ Κοζάνη | Γραφείο Ερευνών Κοζάνη

Η πόλη της Κοζάνης αποτελεί την έδρα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και  “απλώνεται”στο οροπέδιο που σχηματίζουν ο Βούρινος, το Άσκιο και το Βέρμιο όπου η κατασκευή της Εγνατίας Οδού  εκμηδενίζει τις αποστάσεις με τα μεγάλα αστικά κέντρα και έτσι είναι εύκολα προσβάσιμη. Η Κοζάνη  αποτελεί μια σύγχρονη πόλη με μεγάλη πληθυσμιακή έκρηξη της οποίας η γεωγραφική θέση την κάνει κόμβο που συνδέει την Μακεδονία με την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

Η οικονομία της περιοχής βασίζεται στην παραγωγή ενέργειας, με το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων να εργάζονται στην ΔΕΗ. Επίσης, γίνεται εξόρυξη μαρμάρων και μέρος του πληθυσμού ασχολείται με την γεωργία και την οινοποιεία. Το πιο ξακουστό προϊόν παγκοσμίου φήμης είναι ο κρόκος και η περιοχή της Κοζάνης, είναι η μοναδική στην  Ελλάδα που καλλιεργείται. Τέλος το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας είναι γνωστά για την συνεισφορά στην οικονομία της πόλης.

Στην πόλη υπάρχει σωρεία αξιόποινων πράξεων: η μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, η παράνομη απασχόληση αλλοδαπών, o παράνομος τζόγος, καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης, ληστείες κλοπές, μεταφορά και διακίνηση λαθρομεταναστών, κλοπές, απάτες εις βάρος ηλικιωμένων, κακοποίηση ζώων είναι κάποια από τα εγκλήματα που σκιαγραφούνται στην Κοζάνη.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου ασχολούνται πολλές φορές με τέτοιου είδους ζητήματα που απαιτούν άμεση και διεξοδική αντιμετώπιση.  Και όχι μόνο. Στις δράσεις τους συγκαταλέγονται οι εξιχνιάσεις ποικίλων υποθέσεων όπως , αναζήτηση και εύρεση κλοπιμαίων,  εξακρίβωση μοιχείας, παρακολούθηση βιομηχανική, τηλεφωνική, προσωπική, αναζήτηση εξαφανισμένων προσώπων, εξακρίβωση DNA, οικονομικές έρευνες, ενδοσχολική βία, ναρκωτικά και άλλα.

Η σωστή χρήση της τεχνολογίας στην αναζήτηση πληροφοριών και παρακολούθησης, η υπευθυνότητα, η εχεμύθεια και η διακριτικότητα των Ιδιωτικών Γραφείων Ερευνών Χριστοδούλου και των συνεργατών τους, αποτελούν την κορυφαία επιλογή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας!