Ντετέκτιβ Κέρκυρα | Γραφείο Ερευνών Κέρκυρα

Κέρκυρα:  το “στολίδι” του Ιονίου,  με τις κρυστάλλινες παραλίες και το μεγάλο φυσικό της πλούτο, θεωρείται πραγματικά ένας μαγευτικός νησιώτικος προορισμός παγκόσμιας κλάσης με αναρίθμητους φανατικούς οπαδούς. Ο  παραδοσιακός της μεσαιωνικός της χαρακτήρας, τα αναρίθμητα καντούνια, τα ειδυλλιακά θέρετρα, με τις διάσπαρτες ιταλικές “πινελιές’” να δεσπόζουν στον τόπο αυτό, κάνει το νησί της Κέρκυρας να είναι μοναδικού ενδιαφέροντος.

Λόγω της γεωφυσικής της θέσης ευνοούνται τα κρούσματα διακίνησης ναρκωτικών, ιδιαίτερα της ινδικής κάνναβης, με τις χώρες που γειτνιάζει. Επιπροσθέτως  τα Επτάνησα πρωτοστατούν σε αριθμό βιασμών με την Κέρκυρα να κατέχει την δεύτερη θέση σε κρούσματα. Τέλος έχουν γίνει δολοφονίες, κλοπές και θα έλεγε κανείς πως κάποιες φορές αποτελεί έρμαιο αυξημένης εγκληματικότητας.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου έχουν επιλέξει και άριστα εκπαιδεύσει συνεργάτες που δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια και έχουν πολυετή εμπειρία (εκτός των παραπάνω) στην παρακολούθηση ατόμων, εξωσυζηγικές σχέσεις, στην εύρεση κλοπιμαίων, στην επαγγελματική παρακολούθηση, στην αναζήτηση ατόμων, στην τηλεφωνοπροστασία, εύρεση στοιχείων κινητού τηλεφώνου, ταυτοποίηση διεύθυνσης κ.α. και έτσι μπορούν να αποτελέσουν την λύση για την άμεση και ουσιαστική αντιμετώπιση των υποθέσεων που σας ενδιαφέρουν και χρήζουν άμεσης εκτίμησης. Τηλεφωνήστε μας!