Ντετέκτιβ Καβάλα | Γραφείο Ερευνών Καβάλα

Καβάλα: λόγω της τοποθεσίας της και της φυσικής της ομορφιάς χαρακτηρίζεται ως το “Μόντε Κάρλο” της Ελλάδας. Αποτελεί ένα σύγχρονο αστικό κέντρο με πλούσια ιστορία και αξιοθέατα, με πανέμορφες παραλίες και με το λιμάνι της να αποτελεί οικονομικό “μοχλό’ της πόλης.

Η οικονομική δραστηριότητα βασίζεται στη βιομηχανία, έχει μονάδες επεξεργασίας μαρμάρου και γυαλιού, παραγωγή πετρελαίου κλπ. Επίσης αποτελεί κέντρο παροχής υπηρεσιών και τουριστικής ανάπτυξης. Τέλος οι κάτοικοι ασχολούνται και με την αλιεία.

Από εγκληματικής άποψης στην πόλη της Καβάλας γίνονται διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων,  έχει παρατηρηθεί εξώθηση γυναικών στην πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, καλλιέργεια και κατοχή ινδικής κάνναβης από ανηλίκους, εγκλήματα πάθους, εγκλήματα φοροδιαφυγής κ.α.

Τα γραφεία ιδιωτικών ντετέκτιβ Χριστοδούλου έχοντας εμπειρία πολλών ετών εντός και εκτός της ημεδαπής, σε θέματα όπως εξωσυζυγικής-προγαμιαίας δραστηριότητας, αναζήτηση χαμένων ατόμων, παρακολούθηση ατόμων, ταυτοποίηση διεύθυνσης, ταυτοποίηση DNA, τηλεφωνοπροστασία, εξιχνιάσεις προσωπικών παράνομων σχέσεων, ηλεκτρονική παρακολούθηση κλπ, εγγυώνται άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα και είναι σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσουν επί 24ώρου βάσεως!