Ντετέκτιβ Κατερίνη | Γραφείο Ερευνών Κατερίνη

H Κατερίνη θα λεγε κανείς πως αποτελεί έναν εξαιρετικά πετυχημένο συνδυασμό βουνού και θάλασσας μιας και απλώνεται από τους πρόποδες του Ολύμπου ως τις καθάριες δαντελωτές παραλίες με θέα στον Θερμαϊκό κόλπο. Ένας πραγματικά φυσικός παράδεισος,  με πλούσιους βιότοπους, καταπράσινα δάση, χώρους διασκέδασης και αναψυχής που αφήνουν πραγματικά τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε επισκέπτη χειμώνα-καλοκαίρι.

Οι κάτοικοι της, δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, του εμπορίου της γεωργίας και των μεταφορών. Η πόλη της Κατερίνης έχει μεγάλη οικονομική ανάπτυξη και την διακρίνει μια ποιότητα ζωής  της όποιας έρχεται να “ταράξει” τα νερά η ύπαρξη εγκληματικών υποθέσεων και ενεργειών, που αφορούν κυρίως στην διακίνηση ναρκωτικών, σε δολοφονίες, στον παράνομο τζόγο, στη βία, σε κλοπές κλπ.

Με την άριστη τεχνολογική κατάρτιση, χρησιμοποιώντας τα κορυφαία μέσα παρακολούθησης από τις ΗΠΑ και τις πιο νέες μεθόδους συλλογής πληροφοριών, οι έμπειροι συνεργάτες των Γραφείων Ερευνών Χριστοδούλου αποτελούν την κορυφαία επιλογή για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των υποθέσεων (μοιχείας, ναρκωτικών, αναζήτηση ατόμων και αντικειμένων, τηλεφωνοπροστασίας, bullying, ταυτοποίηση πατρότητας, φθοράς ιδιοκτησίας κλπ), όσο υψηλός και αν είναι ο δείκτης δυσκολίας επίλυσης τους. Είμαστε εδώ δίπλα σας όποτε χρειαστείτε!