Ντετέκτιβ Καστοριά | Γραφείο Ερευνών Καστοριά

Μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας που καθρεπτίζεται στα ήρεμα νερά της λίμνης της, η Καστοριά διακρίνεται για το φυσικό της κάλος, για την πλούσια παράδοση της και έχει γίνει ευρύτερα γνωστή λόγω της επιτυχημένης εμπορίας και διακίνησης των γουναρικών σε σημαντικά κέντρα της Ευρώπης.

Η οικονομία της πόλης βασίζεται στον γουνοπαραγωγικό κλάδο, στην αλιεία, κτηνοτροφία, γεωργία και στον τουρισμό αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα η πόλη μαστίζεται από ‘οικονομική ατροφία ‘

Η Καστοριά από εγκληματικής άποψης έχει παρουσιάσει διαφόρων ειδών υποθέσεις όπως εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών από αλλοδαπούς, κλοπές και άπατες σε βάρος ηλικιωμένων, παράνομη αλιεία στην λίμνη της Καστοριάς, παράνομη απασχόληση αλλοδαπών, λαθρεμπορία και κλοπή γούνας κλπ.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου αποτελούν την κορυφαία λύση στην διεξοδική αντιμετώπιση των ζητημάτων που σας απασχολούν. Και αυτό γιατί δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών στην εξιχνίαση υποθέσεων (όπως εξαφάνιση ατόμων, φθορά ιδιοκτησίας, ταυτοποίηση πατρότητας, εξωσυζυγική δραστηριότητα, ναρκωτικών, bullying κλπ) παρέχουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών ανάλογα τις ανάγκες που προκύπτουν, κάνουν χρήση ολοκαίνουργιων τεχνολογικά μεθόδων από την Αμερική, (όπως συσκευές παρακολούθησης, κάμερες κλπ) και συνεργάζονται πάντα με ένα δίκτυο άριστα καταρτισμένων ανθρώπων. Όλα αυτά εγγυώνται την 100% διαλεύκανση των προσωπικών και επιχειρηματικών σας υποθέσεων!