Ντετέκτιβ Καρπενήσι | Γραφείο Ερευνών Καρπενήσι

Το Καρπενήσι είναι περιστοιχισμένο από πλούσια βλάστηση, αφού βρίσκεται σε ορεινή περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους. Τα παραδοσιακά χωριά, τα εντυπωσιακά φαράγγια και οι εκπληκτικές διαδρομές μέσα στη φύση είναι κάποιοι από τους λόγους για να επισκεφτείς τον πανέμορφο νομό της Ευρυτανίας. Αξίζει να εξερευνήσεις τον φαράγγι Πάντα Βρέχει, όπου μπορείς να θαυμάσεις τα αιωνόβια πλατάνια, τα τρεχούμενα νερά και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες, να περιηγηθείς στα στενά δρομάκια και στα πετρόχτιστα σπιτάκια στο Καρπενήσι αλλά και να επισκεφτείς τα γύρω χωριά που είναι “θαμμένα” μέσα στα έλατα και τα πεύκα προσφέροντας εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά. 

Αυτό το γαλήνιο σκηνικό του Καρπενησίου έρχεται να διαταράξει η έντονη αύξηση παραβατικότητας που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια στην πόλη αλλά και τον νομό, καθώς συνέβησαν πλήθος διαρρήξεων, κλοπών αλλά και απόπειρες κλοπών όπως και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου αναλαμβάνουν τη διερεύνηση και την επίλυση πάσης φύσεως υποθέσεων στο Καρπενήσι αλλά και σε όλη την Ευρυτανία. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες των γραφείων έχουν αντιμετωπίσει διεξοδικά ανάλογες (και όχι μόνο) υποθέσεις που αφορούν περιπτώσεις όπως εξαφανίσεις ατόμων, μοιχεία, ναρκωτικά, παρακολούθηση ατόμων, αναζήτηση αγνοουμένων κ.ά.