Ντετέκτιβ Ηράκλειο | Γραφείο Ερευνών Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης,  η μεγαλύτερη πόλη του νησιού και λόγω της στρατηγικής γεωπολιτικής της θέσης, στη νοτιοανατολική λεκάνη της Μεσογείου, αποτελεί το “σταυροδρόμι” τριών ηπείρων. Αυτό, αυτόματα έχει ως αποτέλεσμα την ύπαρξη μεγάλης κινητικότητας στον κλάδο του εμπορίου καθώς και στην μετακίνηση των επιβατών.  Έτσι δημιουργούνται προϋποθέσεις για την δημιουργία ανάλογων ανεπιθύμητων καταστάσεων & παραβάσεων που oi οποίες «πολλαπλασιάζονται» κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω της αύξησης του τουρισμού.

Το Ηράκλειο “πρωτοστατεί”σε εγκλήματα φυσικής βίας (συνολικά δηλαδή σε ανθρωποκτονίες, σε βιασμούς, σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες). Διακρίνεται στη παράνομη κατοχή όπλων, σε εγκλήματα τιμής, σε σωματεμπορία, σε κατοχή και διακίνηση ινδικής κάνναβης και φυσικά στη διακίνηση λαθρομεταναστών κ.α.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου με την μακρόχρονη δραστηριότητα τους στην νησιωτική, στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχουν αντιμετωπίσει με πλήρη επιτυχία υποθέσεις μοιχείας, ταυτοποίησης DNA, αναζήτησης προσωπικών αντικειμένων, παρακολούθησης ατόμων, φθοράς ιδιοκτησίας, τηλεφωνοπροστασίας, αναζήτησης αγνοουμένων, ναρκωτικών κλπ. Χρησιμοποιώντας μέσα τελευταίας τεχνολογίας, με απόλυτο επαγγελματισμό και εχεμύθεια  αποτελούν την πιο κατάλληλη και αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση των σχετικών “στάσιμων” & δυσεπίλυτων υποθέσεων που προκύπτουν στην ζωή σας!