Ντετέκτιβ Ιωάννινα | Γραφείο Ερευνών Ιωάννινα

Τοποθετημένη στην όχθη της λίμνης Παμβώτιδας, η πόλη των Ιωαννίνων, χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που κάνει τον επισκέπτη να αισθάνεται πως βρίσκεται σε ένα ταξίδι στο χρόνο. Η πόλη ‘χρωματίζεται’ από την φυσική ομορφιά, με ‘πινελιές τα υπέροχα θέρετρα, τα αξιοθέατα, τα παραδοσιακά καφέ και εστιατόρια.

Λογικό είναι η οικονομία των Ιωαννίνων να βασίζεται επί το πλείστον στη κτηνοτροφία, γεωργία αλλά και στην βιοτεχνία, στην αργυροχοΐα, πτηνοτροφία, οινοποιεία, στην παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων  καθώς και στην εξόρυξη και στην επεξεργασία τοπικού μαρμάρου. Επίσης η παρουσία των τόσων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο της πόλης, δίνει ώθηση στην οικονομία της.

Η πόλη των Ιωαννίνων δεν χαρακτηρίζεται από έντονη εγκληματική δραστηριότητα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν γίνει φόνοι, διακίνηση ‘σκληρών’ ναρκωτικών, σεξουαλική παρενόχληση, οικονομικά εγκλήματα, ανθρωποκτονία, εξαφανίσεις προσώπων κλπ.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες των Γραφείων Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου έχουν ήδη πολυετή δράση στη συγκεκριμένη περιοχή  και έχουν αντιμετωπίσει διεξοδικά ανάλογες (και όχι μόνο) υποθέσεις που αφορούν σε όλο το φάσμα τους, όπως μοιχείας, οικονομικές, εξαφανίσεων ατόμων, εμποροβιομηχανικές, οικογενιακές, εξακρίβωση πατρότητας, ναρκωτικά, ανεύρεσης στοιχείων κινητου που εκλάπει, τηλεφωνοπροστασίας, ταυτοποίηση διεύθυνσης κ.α.  κάτι το οποίο τους καθιστά το ‘κλειδί’ της επιτυχίας για την επίλυση των υποθέσεων αυτών, στην πόλη των Ιωαννίνων.