Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Ντετέκτιβ Γλυφάδα | Γραφείο Ερευνών Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι ένα παραθαλάσσιο προάστιο της Αττικής με εμπορικό κέντρο διάφορους χώρους διασκέδασης και φυσικά με πάρα πολύ κόσμο και κίνηση. Μάλιστα, είναι ένας από τους πλουσιότερους δήμους της Αττικής, με δύο μαρίνες, διάφορα αθλητικά κέντρα και γήπεδα όπως Γκολφ, γήπεδο ποδοσφαίρου, κολυμβητήρια, γήπεδα τένις και μπάσκετ. 

Η περιοχή, εκτός από την εντυπωσιακή παραλιακή οδό και την εκπληκτική θέα που προσφέρει, έχει επίσης και διάφορα ενδιαφέροντα αξιοθέατα που μπορείς να εξερευνήσεις. Το πέτρινο υπαίθριο θέατρο της Αιξωνής είναι ένα όμορφο σημείο της Γλυφάδας, που κατά τους θερινούς μήνες φιλοξενεί διάφορες παραστάσεις, αλλά και ο Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης που βρίσκεται στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου και τα ερείπια της Παλαιοχριστιανικής βασιλικής, είναι μέρη που αξίζει να επισκεφθείς. 

Δυστυχώς, όμως, η εγκληματικότητα στην περιοχή της Γλυφάδας είναι σε έξαρση, καθώς έχουν σημειωθεί πάμπολλες παραβατικές πράξεις όπως κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητα, επιθέσεις, εμπρησμοί, διαρρήξεις, αλλά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου, έχοντας εμπειρία πολλών ετών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε θέματα όπως εξωσυζυγικές δραστηριότητες, αναζήτηση χαμένων ατόμων, παρακολούθηση ατόμων, ταυτοποίηση διεύθυνσης, ταυτοποίηση DNA, τηλεφωνοπροστασία, ναρκωτικά, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κτλ, εγγυώνται άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα και είναι σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσουν επί 24ώρου βάσεως!