Ντετέκτιβ Φλώρινα | Γραφείο Ερευνών Φλώρινα

Η πόλη της Φλώρινας, χαρακτηρίζεται ως η πόλη του χιονιού, της πιπεριάς, και των ζωγράφων. Καθώς έχει ορεινό, ημιορεινό και πεδινό χαρακτήρα, εναλλάσσεται έντονα η χλωρίδα και η πανίδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πληθώρα όμορφων εικόνων σε όλο το τοπίο.

Θέρετρα όπως το οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου και ο Εθνικός Δρυμός Πρεσπών, κάνει την Φλώρινα ένα από τους αγαπημένους, κυρίως, χειμερινούς προορισμούς.

Λόγω της γειτνίασης της με την με κάποιες χώρες, η πόλη αποτελεί σημείο παράνομης διακίνησης προϊόντων και λαθρεμπορίου. Τα συγκεκριμένα φαινόμενα έχουν ενταθεί με την οικονομική κρίση. Επίσης ζητήματα παραβατικότητας όπως η διακίνηση ναρκωτικών, η μαζική θανάτωση ζώων, οι διαδικτυακές απάτες, η απόπειρες βιασμών, οι κλοπές, η κακοποίηση ανηλίκων κ.α.  έχουν διαπραχθεί στην πόλη της Φλώρινας.

Τα γραφεία ερευνών Χριστοδούλου εξειδικεύονται στη διαχείριση ποικίλων, σύνθετων και μη υποθέσεων. Χρησιμοποιώντας τις πιο νέες τεχνολογικές μεθόδους παρακολούθησης,  με πλήρη εχεμύθεια, αναζητούν αγνοούμενα άτομα , ερευνούν την πιθανότητα συζυγικής απιστίας, τις οικονομικές ατασθαλίες, τις προσωπικές υποθέσεις, κάνουν ταυτοποίηση DNA, ταυτοποίηση διεύθυνσης, εύρεση στοιχείων κινητού, bullying, ναρκωτικών  κλπ .

Οι ντετέκτιβ και οι έμπειροι συνεργάτες τους έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να δώσουν πραγματική λύση στα προβλήματα σας