Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Ντετέκτιβ Ελευσίνα | Γραφείο Ερευνών Ελευσίνα

Η Ελευσίνα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20χλμ από την Αθήνα ενώ ανήκει στον νομό Αττικής. Μάλιστα, η Ελευσίνα ανακηρύχθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021, καθώς έχει να αναδείξει πολύτιμα πολιτιστικά αγαθά και πλούσια ιστορία. Στην αρχαιότητα, ανήκε στις πέντε ιερές πόλεις όπου τελούνταν τα Ελευσίνια Μυστήρια, ενώ προσέλκυαν προσκυνητές από όλον τον τότε γνωστό κόσμο. 

Αν επισκεφθείς την πόλη, αξίζει σίγουρα να δεις το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελευσίνας, τον ΜεταΒυζαντινό Ναό του Αγίου- Ζαχαρία, το Μουσείο Μικρασιατών της Ελευσίνας, τον Ανδριάντα του Αισχύλου, τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και το Άγαλμα του άγνωστου στρατιώτη. 

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου δραστηριοποιούνται από το έτος ίδρυσης τους, το 1981 και έχουν εξιχνιάσει με μεγάλη επιτυχία, εκατοντάδες υποθέσεις που αφορούν παραβατικές ή εγκληματικές πράξεις όπως την παρακολούθηση προσώπων με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, την αναζήτηση χαμένων προσώπων, την ανεύρεση χαμένων αντικειμένων (όπως τηλεφώνων και υπολογιστών), την επίλυση υποθέσεων σεξουαλικού περιεχομένου, τις επιχειρηματικές και βιομηχανικές έρευνες, την ταυτοποίηση πατρότητας, τη φθορά ιδιοκτησίας, ναρκωτικών, ταυτοποίηση διεύθυνσης, ανεύρεση στοιχείων κινητού κ.ά.

Όλες οι υποθέσεις αντιμετωπίζονται με μεθοδικότητα, διακριτικότητα, ευελιξία και επαγγελματισμό από το δίκτυο συνεργατών των Ιδιωτικών Γραφείων Ερευνών Χριστοδούλου, γεγονός που τα κατατάσσει ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα τους!