Ντετέκτιβ Έδεσσα | Γραφείο Ερευνών Έδεσσα

Η Έδεσσα είναι μια πανέμορφη πόλη που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι το έντονο το υγρό στοιχείο, δηλαδή τα ποτάμια και οι καταρράκτες της. Με έναν μεγάλο φυσικό πλούτο και σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία, είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο και έχει πολύ καλό κλίμα και πλούσια αγροτική παραγωγή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον δευτερογενή και στον τριτογενή τομέα όπου ο τουρισμός και ο πολιτισμός έχουν προοπτικές εξέλιξης και θετικής συνεισφοράς στον τόπο.

Από εγκληματικής σκοπιάς, στην πόλη έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, απάτες-κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, καλλιέργεια και κατοχή ινδικής κάνναβης, διακίνηση, λαθραίων τσιγάρων, “ξέπλυμα” χρήματος, εγκλήματα φοροδιαφυγής κλπ

Ήδη τα Γραφεία Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου, μέσω των έμπειρων και εκπαιδευμένων συνεργατών τους, έχουν αναλάβει και επιλύσει ποικίλες υποθέσεις στην συγκεκριμένη περιοχή. Άλλα είδη ζητημάτων που αναλαμβάνουν είναι η εύρεση στοιχείων κινητού,  η φθορά ιδιοκτησίας, η ενδοσχολική βία, η απιστία – μοιχεία, παρακολούθηση και αναζήτηση προσώπων, ναρκωτικών κλπ.

Η γκάμα των περιστατικών που έχουν επιλυθεί είναι μεγάλη, άρα μεγάλη είναι και η πείρα μας και έτσι λογικό είναι πως η επιλογή των ιδιωτικών γραφείων ερευνών μας να σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!