Ντετέκτιβ Δράμα | Γραφείο Ερευνών Δράμα

Δράμα: Ένας πραγματικά ευλογημένος τόπος με μακραίωνη ιστορία. Χτισμένη στους  πρόποδες του Φαλακρού Όρους, με ένα πανέμορφο φυσικό σκηνικό και πολλά αξιοθέατα, έχει να επιδείξει μια πλούσια ιστορική πολιτιστική παράδοση. Τον τελευταίο καιρό δε, είναι ιδιαίτερα γνωστή για το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, για την μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, την «Ονειρούπολη» αλλά και για την εξαιρετική της οινοπαραγωγή.

Οι Δραμινοί χαρακτηρίζονται από μια ιδιαίτερη κουλτούρα σαν άνθρωποι όμως η εγκληματική δραστηριότητα στο νομό καλά κρατεί μιας και υπάρχει  σωρεία αξιόποινων πράξεων και εγκληματικών ενεργειών που αφορούν κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών, σε εκβιασμούς, στον τζόγο στους βιασμούς γυναικών κατά συρροή και άλλα πολλά.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου με ιδιαίτερα καταρτισμένους συνεργάτες που έχουν ‘δοκιμαστεί’  κάτω από δύσκολες και πολυποίκιλες συνθήκες δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Ελλάδας, χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα μέσα παρακολούθησης και συλλογής πληροφοριών που τους οδηγούν στην 100%  επίλυση και διαλεύκανση της «μακροσκελούς» λίστας διάφορων ζητημάτων όπως υποθέσεις τηλεφωνικής έρευνας, αναζήτησης προσώπων και αντικειμένων, απιστίας, ταυτοποίηση διεύθυνσης, ταυτοποίηση DNA κλπ.