Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Ντετέκτιβ Αθήνα | Γραφείο Ερευνών Αθήνα

Η πόλη της Αθήνας

Η Αθήνα: η πρωτεύουσα της Ελλάδας, η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης, η μήτρα του Δυτικού πολιτισμού αποτελεί το πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας, ο πιο πολυφωτογραφημένος και χιλιοτραδουδισμένος προορισμός της επικράτειας και οχι άδικα. Με το υπέροχο αττικό κλίμα, τα θέρετρα, τα μνημεία, τις εκπληκτικές τις τοποθεσίες που αριθμούνται σε χιλιάδες, οι οποίες αφήνουν άναυδο τον επισκέπτη από τον θαυμασμό και την ομορφιά.

Εγκληματικότητα στην Αθήνα & ανάγκη για υπηρεσίες ντετέκτιβ

Στα μεγάλα αστικά κέντρα οι κοινωνικές σχέσεις ευθύνονται για τον υψηλό αριθμό αδικημάτων κατά της ιδιοκτησίας και οι κοινωνικοοικονομικές ανισότητες αυξάνουν τις απάτες, τις πλαστογραφίες, την σεξουαλική εκμετάλλευση, τα ναρκωτικά, τις ληστείες, τις κλοπές τις διαρρήξεις κλπ. Επιπρόσθετα, η παρούσα κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, έχει ως αποτέλεσμα την συνεχώς αυξανόμενη κρίση στις σχέσεις, στα ήθη και στις αξίες των ανθρώπων. Λόγω του μεγέθους της Αθήνας, το ‘εγκληματικό μενού‘ από όλα έχει: με πολλά από αυτά τα εγκλήματα και τις αξιόποινες πράξεις να διαφοροποιούν την έντασης τους από περιοχή σε περιοχή και μάλιστα από γειτονιά σε γειτονιά.

Ντετέκτιβ Αθήνα – Γραφείο Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Το γεγονός αυτό αποτελεί την μεγάλη πρόκληση για τον “μέντορα” της ιδιωτικής έρευνας, τον Ντετέκτιβ Χριστοδούλου. Τα Γραφεία Ερευνών Χριστοδούλου δραστηριοποιούνται ακατάπαυστα από το έτος ιδρύσεως τους το 1981, εντός και εκτός Ελλάδας, έχοντας φέρει εις πέρας εκατοντάδες δυσεπίλυτες υποθέσεις (όπως μοιχείας, αναζήτησης και παρακολούθησης ατόμων, ταυτοποίησης πατρότητας, τηλεφωνοπροστασίας, ενδοσχολικής βίας, ναρκωτικά, φθορά ιδιοκτησίας, ανεύρεση στοιχείων κινητού κλπ). Παράλληλα, έχοντας πάντα στο πλάι τους, τους πιο καταρτισμένους και ενημερωμένους συνεργάτες και χρησιμοποιώντας τις πιο μοντέρνες τεχνολογικά μεθόδους (από τις ΗΠΑ) είναι σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσουν, εφτά μέρες την εβδομάδα και εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο για να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και διεξοδικά τα ‘πάσης φύσεως’ ζητήματα που σας αφορούν!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μητροπόλεως 12-14

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Υπηρεσίες Ντετέκτιβ

Τηλεφωνική Προστασία

Μοιχεία – Διαζύγια

Εντοπισμός Ατόμων

Παρακολούθηση Ατόμων

Ναρκωτικά

Εύρεση Στοιχείων Κινητού

Ενδοσχολική Βία – Bullying

Εξακρίβωση Διεύθυνσης

Φθορά Ιδιοκτησίας