Ντετέκτιβ Αθήνα | Γραφείο Ερευνών Αθήνα

Τα Γραφεία Ερευνών Χριστοδούλου δραστηριοποιούνται ακατάπαυστα από το έτος ιδρύσεως τους το 1981, εντός και εκτός Ελλάδας, έχοντας φέρει εις πέρας εκατοντάδες δυσεπίλυτες υποθέσεις, όπως μοιχεία και απιστία, αναζήτηση και παρακολούθηση ατόμων, τηλεφωνοπροστασία, ενδοσχολική βία, ναρκωτικά, φθορά ιδιοκτησίας, ανεύρεση στοιχείων κινητού κλπ. Παράλληλα, το Γραφείο Χριστοδούλου διαθέτει καταρτισμένους και αξιόπιστους συνεργάτες (νομικό επιτελείο, ομάδα ιατρών) και έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτσι ώστε να είναι σε θέση να επιλύουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές υποθέσεις με επαγγελματισμό και απόλυτη εχεμύθεια. Τέλος, υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός χρησιμοποιείται για να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα λάθους και το αποτέλεσμα να είναι πάντοτε εγγυημένο.

Το Γραφείο Χριστοδούλου στην Αθήνα σας εξυπηρετεί επτά μέρες την εβδομάδα και εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο για να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και διεξοδικά κάθε είδους ζήτημα που σας αφορά.

Υπηρεσίες Ντετέκτιβ

Η πόλη της Αθήνας

Η Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης, η μήτρα του Δυτικού πολιτισμού αποτελεί το πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας, ο πιο πολυφωτογραφημένος και χιλιοτραδουδισμένος προορισμός της επικράτειας και όχι άδικα. Με το υπέροχο αττικό κλίμα, τα θέρετρα, τα μνημεία, τις εκπληκτικές τοποθεσίες που αριθμούνται σε χιλιάδες, οι οποίες αφήνουν άναυδο τον επισκέπτη λόγω της ομορφιάς τους.

Υπάρχουν πόλεις που μετρούν την ηλικία τους σε χρόνια, υπάρχει και η Αθήνα που την μετράει σε χιλιετίες. Ανέκαθεν, αυτή η αρχαία μητρόπολη έβρισκε τον τρόπο να ανακάμπτει όποτε χρειάζεται, αποδεικνύοντας ότι είναι ανθεκτική όσο καμία άλλη. Σημαντικά και επιβλητικά αξιοθέατα, όπως το Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αποδεικνύουν ότι αυτή η πόλη στην καρδιά της Μεσογείου δεν φοβάται να δημιουργήσει νέα μνημεία και να αφήσει παρακαταθήκες στους μεταγενέστερους. Με την Ελληνική έννοια της αγάπης και της φιλοξενίας στα καλύτερά της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Αθήνα υποδέχεται έναν πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά να κάνει και να βιώσει κανείς σε αυτή την ιστορική πόλη.

Εγκληματικότητα στην Αθήνα & ανάγκη για υπηρεσίες ντετέκτιβ

Όπως στα μεγάλα αστικά κέντρα, έτσι και στην Αθήνα, οι κοινωνικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων ευθύνονται για τον υψηλό αριθμό αδικημάτων και οι ανισότητες κάθε είδους, όπως για παράδειγμα κοινωνικές και οικονομικές αυξάνουν τις απάτες, τις πλαστογραφίες, την σεξουαλική εκμετάλλευση, τις υποθέσεις ναρκωτικών, τις ληστείες, τις κλοπές, τις διαρρήξεις κλπ. Επιπρόσθετα, η παρούσα κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, έχει ως αποτέλεσμα την συνεχώς αυξανόμενη κρίση στις σχέσεις, στα ήθη και στις αξίες των ανθρώπων. Λόγω του μεγέθους της Αθήνας, το ‘εγκληματικό μενού’ περιέχει τα πάντα, με πολλά από αυτά τα εγκλήματα και τις αξιόποινες πράξεις να εμφανίζουν διαφορά σε ένταση και συχνότητα από περιοχή σε περιοχή και πολλές φορές ακόμα και από γειτονιά σε γειτονιά.