Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Ντετέκτιβ Άρτα | Γραφείο Ερευνών Άρτα

Η Άρτα είναι ένας υπέροχος νομός με πλούσια ιστορία και φυσική ομορφιά. Το πρώτο πράγμα που θα συναντήσει κανείς μόλις μπει στην πόλη είναι το μυθικό πέτρινο γεφύρι, διάσημο για την μοναδική αρχιτεκτονική του και γνωστό σε όλους μας μέσα από το ομώνυμο δημοτικό τραγούδι. Η πόλη όμως έχει και άλλα σημεία ενδιαφέροντος που αξίζει κανείς να ανακαλύψει όπως το Βυζαντινό κάστρο, το Λαογραφικό μουσείο, τα τείχη, κ.ά. ενώ αξίζει να περιηγηθείτε στην γραφική Γραμμενίτσα, ένα χωριό με ιστορικά κτίρια πλούσιο σε ελαιώνες και εσπεριδοειδή δέντρα, αλλά και στο Πέτα ένας οικισμός γνωστός για την φυσική του ομορφιά και τα επιβλητικά παραδοσιακά σπίτια. 

Από εγκληματικής άποψης, δυστυχώς στον νομός της Άρτας έχουν παρατηρηθεί σοκαριστικές εγκληματικές ενέργειες και αποτρόπαιες πράξεις όπως ανθρωποκτονίες, δολοφονίες, διακίνηση ναρκωτικών και ληστείες. 

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου βρίσκονται στην διάθεσή σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να σας εξυπηρετήσουν. Αξιοποιώντας τεχνικές και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουν την επίλυση και αντιμετώπιση ποικίλων εγκληματικών υποθέσεων όπως ο εντοπισμός προσώπων, παρακολούθηση ατόμων, η τηλεφωνοπροστασία, το bullying, η ταυτοποίηση DNA, απάτες-απειλές, φθορά ιδιοκτησίας κ.ά.