Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Ντετέκτιβ Άμφισσα | Γραφείο Ερευνών Άμφισσα

Η πανέμορφη Άμφισσα, πρωτεύουσα της Φωκίδας είναι χτισμένη στους πρόποδες του Παρνασσού και της Γκιώνας, προσφέροντας καταπληκτική θέα στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της. Είναι ένας ιδανικός προορισμός αν θέλεις να ξεφύγεις λίγο από την δύσκολη καθημερινότητά σου καθώς η πλούσια φύση και το πράσινο της περιοχής θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις μερικές στιγμές ηρεμίας. 

Μπορείς να κάνεις μια βόλτα με τα πόδια και να εξερευνήσεις τα σοκάκια και τα αρχοντικά της Άμφισσας, να ανέβεις στο ιστορικό Κάστρο των Σαλώνων, να επισκεφθείς το Αρχαιολογικό Μουσείο που στεγάζεται στο ιστορικό σπίτι όπου πραγµατοποιήθηκε η Πρώτη Εθνοσυνέλευση Ανατολικής Χέρσου Ελλάδας το 1821, αλλά να επισκεφθείς και τον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισµού της Θεοτόκου και τη Δηµοτική Πινακοθήκη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ένα ακόμη αξιοθέατο της περιοχής, η “Λυκότρυπα”, ένας σκαλιστός θολωτός Μυκηναϊκός τάφος στη βάση του λόφου Κόφινα όπως και ο Βυζαντινός Ναός Μεταµόρφωσης του Σωτήρος. 

Σχετικά με την “χαρτογράφηση” της εγκληματικότητας της Άμφισσας, έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα διαρρήξεων και κλοπών σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ανθρώπων αλλά και επιχειρήσεων, οικονομικά εγκλήματα διαφθοράς όπως δωροδοκίες και δωροληψίες αλλά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου, μέσω των έμπειρων και εκπαιδευμένων συνεργατών τους, έχουν αναλάβει και επιλύσει ποικίλες υποθέσεις στην συγκεκριμένη περιοχή. Μάλιστα, μπορούν να δώσουν διεξοδική και οριστική λύση στην αντιμετώπιση όλων των τύπων των εγκληματικών υποθέσεων (από αναζήτηση προσώπων και αντικειμένων, απιστία, ταυτοποίηση διεύθυνσης μέχρι και ταυτοποίηση DNA).