Ντετέκτιβ Αλεξανδρούπολη | Γραφείο Ερευνών Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη  είναι σημαντικό λιμάνι και εμπορικό κέντρο της βορειοανατολικής Ελλάδας, αν και είναι μία από τις νεότερες πόλεις της χώρας, διότι μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα ήταν ένα γραφικό ψαροχώρι.

Αποτελεί  συγκοινωνιακό κόμβο, καθώς και το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Νομού Έβρου. Η κύρια οικονομική δραστηριότητα της Αλεξανδρούπολης είναι η αλιεία και μέρος του πληθυσμού της ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Τέλος το πολυπληθές Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, δίνει οικονομική ‘ώθηση’ στην περιοχή.

Η εγκληματικότητα στη περιοχή λόγω της γειτνίασης της με άλλες χώρες, έχει να κάνει επί το πλείστον με τη λαθρομετανάστευση, τη διακίνηση ναρκωτικών, τους εκβιασμούς, τις ληστείες, την εμπορία ανθρώπων κλπ.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Χριστοδούλου δίνουν δυναμικά το παρόν στην ουσιαστική αντιμετώπιση των εκατοντάδων εγκληματικών υποθέσεων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ασχολούνται με υποθέσεις προσωπικής φύσης όπως είναι η μοιχεία, αναζήτηση αγνοουμένων, φθορά ιδιοκτησίας, ταυτοποίηση διεύθυνσης, με τον έλεγχο τηλεφώνου εσωτερικών χώρων, εργασίας, οικίας, αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από τις ΗΠΑ, με προγαμιαίες έρευνες κλπ. Σε συνδυασμό με την άριστη εκπαίδευση, τη συνέπεια και την εχεμύθεια των συνεργατών τους, τα καθιστά ως την καλύτερη (με διαφορά) επιλογή για την αποτελεσματική επίλυση των υποθέσεων σας!