Πολλοί από εσάς έχουν συνδέσει στο μυαλό τους την επίσκεψη σε ένα γραφείο ντετέκτιβ με σκηνές από Αμερικάνικες ταινίες, ωστόσο το επάγγελμά του ιδιωτικού ερευνητή είναι πολύ πιο σύνθετο από ότι φαντάζεστε. Μάλιστα, μπορεί να αποβεί σωτήριο σε πολλές καταστάσεις, λύνοντας άμεσα και γρήγορα περίπλοκες υποθέσεις, οι οποίες σε άλλη περίπτωση θα κατέληγαν σε αδιέξοδο. 

Τα γραφεία ερευνών αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα προσωπικών υποθέσεων συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την επίλυσή τους και δρώντας πάντα με επαγγελματισμό και εχεμύθεια. 

Πάμε όμως να δούμε ποιες είναι οι πιο συχνές καταστάσεις που μπορεί να σας κάνουν να απευθυνθείτε σε ένα γραφείο ντετέκτιβ.

Αν νιώθετε ότι σας παρακολουθούν

Στις μέρες μας υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να  θελήσει να παραβιάσει την ιδιωτικότητα σας.  Το άτομο που προσπαθεί να αλιεύσει προσωπικές σας πληροφορίες μπορεί να είναι κάποιος άγνωστος, κάποιος συνεργάτης ή ακόμα και ο ίδιος σας ο σύντροφος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάποιος θελήσει να σας παρακολουθήσει, θα θελήσει και να παγιδεύσει το τηλέφωνο σας.

Πως μπορείτε να καταλάβετε ότι κάποιος σας παρακολουθεί

Σχεδόν πάντα όταν ένα τηλέφωνο παρακολουθείται, υπάρχουν κάποια σημάδια που αν και μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα αντιληπτά, δύσκολα θα βάλουν κάποιον σε υποψίες. Αν κάποιος έχει εγκαταστήσει στο κινητό σας ένα κακόβουλο λογισμικό, τότε μπορεί να παρατηρήσετε ότι είναι ιδιαίτερα αργό ή ότι κατεβαίνει πολύ εύκολα η στάθμη της μπαταρίας του. Αυτό συμβαίνει λόγω του όγκου δεδομένων αλλά και της ενέργειας που καταλαμβάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ακόμα αν το κινητό ή το σταθερό σας είναι παγιδευμένο με κάποια συσκευή παρακολούθησης π.χ. κοριούς  είναι πολύ πιθανό να ακούτε ανεξήγητους θορύβους κατά την διάρκεια των συνομιλιών σας 

Πως μπορείτε να προστατευτείτε

Αν υποψιαστείτε ότι σας παρακολουθούν είναι πολύ σημαντικό να απευθυνθείτε άμεσα σε ένα γραφείο ντετέκτιβ προκειμένου να σας προσφέρουν άμεσα την υπηρεσία της τηλεφωνοπροστασίας.  Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ  μπορεί όχι μόνο να εξουδετερώσει την συσκευή ή το λογισμικό υποκλοπής, αλλά και να εντοπίσει το άτομο που ήθελε να σας παρακολουθήσει. 

Αν νιώθετε πως το παιδί σας βρίσκεται σε κίνδυνο 

Οι ανήλικοι  αρκετά συχνά  φαντάζουν εύκολα θύματα για κακόβουλα άτομα που καιροφυλακτούν στις σκιές. Μάλιστα, πολλές φορές οι ανήλικοι μπορεί να κινδυνεύουν και από ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό τους περιβάλλον και χαίρουν της εμπιστοσύνης τους.  Οι σημαντικότεροι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για παιδιά και εφήβους είναι τα ναρκωτικά, η σεξουαλική εκμετάλλευση και ο σχολικός εκφοβισμός (bullying). Φυσικά, όλοι αυτοί οι κίνδυνοι γιγαντώνονται ακόμα περισσότερο στην εποχή μας, φτάνοντας στους ανηλίκους μέσω του διαδικτύου.

Συνήθως, όταν κάποιο παιδί βρίσκεται σε μία επικίνδυνη για αυτό κατάσταση παρουσιάζει κάποιες απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά του που δεν θα έπρεπε να παίρνουν απαρατήρητες.

Σημάδια ότι το παιδί σας βρίσκεται σε κίνδυνο

Όταν ένα παιδί βρίσκεται σε επικίνδυνες για αυτό καταστάσεις παρουσιάζει αψυχολόγητες συμπεριφορές όπως είναι η τάση για απομόνωση, η επιθετικότητα και η αυξημένη ενασχόληση με το διαδίκτυο.  Με άλλα λόγια το παιδί κλείνεται σε έναν δικό του κόσμο προσπαθώντας να αντιμετωπίσει μόνο του το πρόβλημα του. 

Πως να προστατέψετε το παιδί σας

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ μέσω της έρευνας και της διακριτικής του παρατήρησης μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένη προστασία στον ανήλικο, κρατώντας τον μακριά από τους κινδύνους. Τέλος, ο ντετέκτιβ μπορεί να συγκεντρώσει επαρκή στοιχεία για την διαδικτυακή συμπεριφορά του ανηλίκου, ώστε να διαπιστώσει αν δέχεται bullying ή παρενόχληση!

Αν πιστεύετε πως ο/η σύζυγός σας σας απατά

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μία σχέση από την αμφιβολία που μπορεί να φωλιάσει μέσα σε αυτή.  Δυστυχώς, η συζυγική απιστία αποτελεί ένα πολύ συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Αν και είναι αρκετά δύσκολο να εξακριβωθεί σχεδόν πάντα υπάρχουν σημάδια και ύποπτες συμπεριφορές που μπορεί να την προδώσουν.

Σημάδια συζυγικής απιστίας

 Όταν κάποιος είναι άπιστος ζει στην ουσία μία διπλή ζωή, την οποία είναι πολύ δύσκολο να κρύψει, χωρίς να αφήσει  στοιχεία που να τον προδίδουν. Για παράδειγμα, ο σύντροφός σας μπορεί να λείπει αδικαιολόγητα πολλές ώρες ή να τον έχετε πιάσει να λέει ψέματα για το που ήταν.  Ακόμα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής με τα μηνύματα και τις κλήσεις του. Τέλος, μπορεί να παρατηρήσετε αδικαιολόγητα έξοδα χρημάτων. 

Πως μπορείτε να εξακριβώσετε ότι ο σύζυγός σας σας απατά

Το να ανακαλύψετε αν ο σύζυγός σας σας απατά χωρίς να καταλάβει ότι τον υποψιάζεστε, αποτελεί μία πρόκληση! Εδώ ακριβώς είναι που θα χρειαστείτε τη συμβολή ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ, ο οποίος με εχεμύθεια, ασφάλεια και πάνω από όλα χωρίς να διαταράξει την οικογενειακή σας ζωή, μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αν στ’ αλήθεια ο σύντροφός σας είναι άπιστος, μέσω εξονυχιστικής έρευνας.

Φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες υποθέσεις νομικής, οικογενειακής αλλά και επαγγελματικής φύσεως οι οποίες μπορεί να φτάσουν στην πόρτα ενός ιδιωτικού ερευνητή, όπως είναι οι κληρονομικές υποθέσεις ή οι εταιρικές απάτες. 

Τι γίνεται αφού επισκεφτείτε ένα γραφείο ντετέκτιβ

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως στο γραφείο ντετέκτιβ που θα επισκεφθείτε θα πρέπει να νιώσετε ασφάλεια και απόλυτη εμπιστοσύνη. Εκεί, αφού άριστοι επαγγελματίες ακούσουν με κάθε λεπτομέρεια την υπόθεσή σας, θα δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πλάνο δράσης, ώστε να σας παρέχουν τα αποτελέσματα που χρειάζεστε με πλήρη επαγγελματισμό και εχεμύθεια.  

Γραφεία Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Έχοντας πολυετή εμπειρία, άρτια τεχνογνωσία και υπερσύγχρονο εξοπλισμό,  τα γραφεία ντετέκτιβ Χριστοδούλου αποτελούν για χρόνια τη νούμερο ένα επιλογή στον τομέα των ιδιωτικών ερευνών, διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, μπορούν να αναλάβουν υποθέσεις σε όλη την επικράτεια. Επίσης, η Εταιρία διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Νέα Υόρκη τα οποία πλαισιώνονται από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες, με σκοπό την άμεση και γρήγορη διαλεύκανση των υποθέσεων που φτάνουν στα χέρια μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για την επίλυση της υπόθεσής σας.