Ποιοι Είμαστε

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε εδώ και τρείς δεκαετίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο, ανταποκρινόμενα στις ανάγκες της σημερινής εποχής, οι οποίες απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση, εγρήγορση και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που υπερέχει των ανταγωνιστών!

Η εταιρία μας, διατηρεί γραφεία διάσπαρτα στην Ελλάδα και Αμερική, αναλαμβάνοντας εχέμυθα και κάτω απο απόλυτη μυστικότητα πάσης φύσεως υποθέσεις και έρευνες, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η πολύχρονη δραστηριότητα , η άρτια οργάνωση, οι επιτυχίες μας, καθώς και η πραγματική αφοσίωση που δείχνουμε στους προβληματισμούς σας, μας καταξιώνουν ως έναν από τους πιο αξιολογους οργανισμούς στον κόσμο των Ιδιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών! Μια καταξίωση , αποτέλεσμα των πραγματικά χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών μας που επέλεξαν τα γραφεία ντετέκτιβ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε. και τους συνεργάτες του για το πρόβλημά τους.

Ένα ραντεβού ή μια συζήτηση μαζί μας, θα διαλύσει κάθε αμφιβολία για το αν θα εμπιστευθείτε την υπόθεσή σας σε ένα οποιοδήποτε γραφείο ντετέκτιβ, ή σε εμάς και θα σας αποκαλύψει που διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό. Κάνουμε τη δουλειά μας με πάθος, με απέραντο αίσθημα ευθύνης για το πρόβλημά σας, όποιο και αν είναι αυτό, είτε προσωπικό, είτε αισθηματικό είτε επαγγελματικό, χωρίς να γινόμαστε ποτέ αντιληπτοί! Κάνουμε τη διαφορά και στις μεταμφιέσεις, περνώντας με άριστα όλα τα σχολεία και τεστ της δουλειάς μας ανά τον κόσμο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ