5 χαρακτηριστικά σημάδια συζυγικής απιστίας

5 χαρακτηριστικά σημάδια συζυγικής απιστίας - Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

5 χαρακτηριστικά σημάδια συζυγικής απιστίας

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει πάνω από τα μισά άτομα που βρίσκονται σε μόνιμη σχέση (άντρες και γυναίκες) απατούν το / τη σύντροφό τους. Η συζυγική απιστία είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει στον κόσμο μας εδώ και χιλιάδες χρόνια χωρίς να διαφαίνεται κάποια μείωση της στο μέλλον. Αντιθέτως, θα λέγαμε πως η εξέλιξη της τεχνολογίας, πέρα από τα θετικά που προσέφερε στην κοινωνίας μας, διευκόλυνε τους άπιστους συζύγους. Μάλιστα, πλέον, μέσω της τεχνολογικής εξέλιξης η συζυγική απιστία μπορεί να μην περιλαμβάνει κάποια ερωτική συνέρευση. Φαινόμενα όπως το sexting ή η αποστολή προκλητικών φωτογραφιών και βίντεο, ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά, αυξάνονται καθημερινά.

Όπως όμως έχουν αυξηθεί οι δυνατότητες των συζύγων να απιστήσουν έτσι έχουν αυξηθεί και τα χαρακτηριστικά σημάδια και οι ενδείξεις που προδίδουν την πιθανή απιστία ενός συντρόφου.

Αυξημένη ( ή ακόμα και αδιάκοπη ) χρήση του κινητού τηλεφώνου

Ίσως η πιο έντονη ένδειξη! Το κινητό τηλέφωνο στις μέρες μας είναι ο καλύτερος συνεργός για τους άπιστους συντρόφους. Δεν το αποχωρίζονται ποτέ, ξοδεύουν σε αυτό πάρα πολλές ώρες χωρίς να δίνουν συνήθως πειστικές εξηγήσεις για το τι κάνουν ενώ είναι πολύ προσεκτικοί με αυτό κρατώντας το πάντα στο αθόρυβο και φροντίζοντας ώστε η οθόνη να είναι σβηστή όταν είναι σε κοινή θέα.

Αλλαγές στη συμπεριφορά

Οι αλλαγές στη συμπεριφορά ενός άπιστου συντρόφου ποικίλλουν. Μερικές από αυτές είναι:

  1. Απότομες απαντήσεις. Η πλειοψηφία όσων απιστούν λόγω των ψεμάτων που αναγκάζονται να λένε είναι διαρκώς σε πίεση. Αυτό τους κάνεις να αντιδρούν πολύ πιο απότομα από ότι συνήθιζαν ακόμα και σε πολύ απλά θέματα.
  2. Έξτρα περιποίηση της εξωτερικής εμφάνισης. Αλλαγές όπως πιο προσεγμένο ντύσιμο, καθημερινή χρήση αρώματος, εγγραφή σε γυμναστήριο που προκύπτουν χωρίς αξιοσημείωτο λόγο είναι ύποπτες.
  3. Αδιαφορία. Η μείωση του ενδιαφέροντος προς το έτερον ήμισυ και η γενικότερη αδιαφορία προς αυτό είναι πολλές φορές ένδειξη πιθανής απιστίας.

Μειωμένο ερωτικό ενδιαφέρον

Η ελαχιστοποίηση ή και η πλήρης ανυπαρξία ερωτικών συνευρέσεων ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια συζυγικής απιστίας. Είναι σύνηθες για τους άπιστους συντρόφους που καλύπτουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες με άλλα άτομα να διακόπτουν κάθε ερωτική συνέρευση με το / τη σύντροφό τους. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και οι ερωτικές συνερεύσεις αυξάνονται, αντί να μειωθούν, κυρίως λόγω τύψεων και για να μην κινηθούν υποψίες.

Συνεχή ψέματα

Έχει παρατηρηθεί πως όταν ένας άνθρωπος ψεύδεται συστηματικά για κάποιο θέμα τότε ο εγκέφαλος του συνηθίζει σε αυτό κάνοντας τον να ψεύδεται όλο και πιο συχνά για διάφορα ψέματα. Αν παρατηρήσετε λοιπόν το σύντροφο σας να μην σας λέει την αλήθεια ή να σας αποκρύπτει πράγματα ακόμα και για ασήμαντα θέματα καλό θα ήταν να ερευνήσετε αν υπάρχει και κάτι πιο σοβαρό που δεν γνωρίζετε.

Ανεξήγητα έξοδα

Χαρακτηριστικά είδη εξόδων άπιστων συντρόφων είναι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, από μαγαζιά με δώρα ( ανθοπωλεία, κοσμηματοπωλεία κλπ. ) ακόμα και αυξημένα έξοδα για μετακινήσεις μπορεί να θεωρηθούν ύποπτα. Εφόσον γνωρίζετε ή έχετε πρόσβαση σε λογαριασμούς του συντρόφου και παρατηρήσετε κινήσεις που δεν μπορείτε να εξηγήσετε θα ήταν καλό να το ψάξετε λίγο παραπάνω.

Εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν άλλες εξηγήσεις που δικαιολογούν τις ενδείξεις που αναφέραμε παραπάνω και ο σύντροφος σας να σας είναι απολύτως πιστός. Για αυτό είναι καλό πάντα προτού προχωρήσετε σε βιαστικά συμπεράσματα να εξακριβώσετε τις υποψίες σας.

Σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα στην οποία συμμετέχει και ο κ. Χριστοδούλου Γενικός Επιθεωρητής των γραφείων ερευνών μας.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου αναλαμβάνουν κάτω από απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα τη διεξαγωγή ερευνών πάσης φύσεως έρευνας σε όλη την Ελλάδα με εγγυημένα αποτελέσματα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!